Derbi karakolda bitti! Partizan ile Kızılyıldız arasında oynanan maçta yumruklar havada uçuştu, kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı

Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, Kızılyıldız ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Partizan 92-81'lik skorla kazandı. Müsabakanın sonunda yaşanan yumruklu kavga karakola taşındı.

Google Haberlere Abone ol
Derbi karakolda bitti! Partizan ile Kızılyıldız arasında oynanan maçta yumruklar havada uçuştu, kavgayı Zeljko Obradovic ayırdı

Partizan, ABA Ligi 21.haftasında Kızılyıldız ile kozlarını paylaştı. Zorlu müsabakayı ev sahibi ekip Partizan 92-81'lik skorla kazandı. Maçın bitiş düdüğünün ardından ortalık karıştı ve Partizan forması giyen Mathias Lessort’un rakibine yaptığı hareket damga vurdu. Zeljko Obradovic'in gerginlik anında sahaya girdiği olay karakola taşındı.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan derbinin son bölümü olaylı geçti. Partizan forması giyen Mathias Lessort, karşılaşmanın son saniyelerinde Kızılyıldız oyuncusu Filip Petrusev’e yumruk attı. Partizan başantrenörü Zeljko Obradovic ve diğer oyuncuların araya girmesiyle beraber olayın daha fazla büyümesi engellendi.

DERBİ KARAKOLDA BİTTİ

Partizan-Kızılyıldız derbisinin bitişi sonrasında Mathias Lessort’un Filip Petrusev’e saldırması, adli boyuta taşındı. MozzartSport’un haberine göre Petrusev, bugün konuyla ilgili olarak ifade vermek için karakola gitti.

Haberin detayında avukatıyla beraber emniyete gelen Filip Petrusev, yaklaşık 50 dakikayı karakolda geçirdikten sonra antrenman için salona geçti. Petrusev’in avukatı Velibor Repaja, müvekkilinin konuyla ilgili ifade vermeyeceğini ve bundan sonraki adımların kulüp tarafından atılacağını ifade etti.

Skorer

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin