Depremzedeler İstanbul'daki KYK yurtlarına yerleştiriliyor

Üniversiteler tatil edildi, KYK yurtları depremzedelere açıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, KYK yurtları depremde evleri zarar görenlerin konaklamaları için hazırlandığını belirtti. Bugün deprem bölgesinden gelenler, kendi imkanları ya da yakınları tarafından yurtlara getirildi. İlk gün için 500 depremzede gelmesi bekleniyor. 

Google Haberlere Abone ol
Depremzedeler İstanbul'daki KYK yurtlarına yerleştiriliyor

Depremzedelerin afet bölgesinden Türkiye'nin dört bir yanına tahliyeleri devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılanlar, İstanbul'da bulunan Büyükçekmece Öğrenci  Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait yurtlara yerleştiriliyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, KYK yurtları depremde evleri zarar görenlerin konaklamaları için hazırlandığını belirtti. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılanlar İstanbul'un Büyükçekmece ilçesindeki KYK'ya getirilmeye başlandı. Bin 520 olan yurt odası depremzedeler için hazır hale getirildi.

Bugün gelmeye başlayan deprem bölgesinden gelenler, kendi imkanları ya da yakınları tarafından yurtlara getirildi. İlk gün için 500 depremzede gelmesi bekleniyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin