Depremden günler sonra mucize kurtuluş. Herkes gördükleri karşısında şaşkına döndü... İşte 22. gündeki kurtarılma anları...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan depremler 11 kentte yıkıma neden oldu. Depremde 10 binlerce insan hayatını kaybetti. Binlerce bina enkaz yığınına dönüştü. Deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Depremin ağır hasar verdiği kentlerden biri de Adıyaman'dı. Arama kurtarma çalışmalarının 22. günüde Adıyaman'da ekipler enkazın altından bir atı sağ bir şekilde çıkarmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Depremden günler sonra mucize kurtuluş. Herkes gördükleri karşısında şaşkına döndü... İşte 22. gündeki kurtarılma anları...

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde sona yaklaşılan arama kurtarma çalışmalarından zaman zaman müjdeli haberler geliyor.

Felaketin üzerinden 3 hafta geçmişken sevindirici bir haber Adıyaman’dan geldi. Maraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman da enkaza döndü. Adıyaman’da devam eden arama kurtarma çalışmaları kapsamında ekipler enkazın altında kalan atı sağ bir şekilde çıkarmayı başardı.

Atı enkazın altından sağ bir şekilde çıkaran ekipler sosyal medyada takdir topladı.

İşte o anlar...

Etiketler deprem enkaz Adıyaman
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin