Depremde ölü sayısı artıyor. Depremde ölenlerin kimlikleri açıklandı mı? Kahramanmaraş depremi hayatını kaybedenlerin listesi açıklandı mı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremde ölü sayısı her geçen gün artıyor. AFAD tarafından depremin bilançosu belli saat aralıklarıyla açıklanıyor. Deprem bölgesinde başta Kahramanmaraş olmak üzere, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay ve Elazığ'da can kayıpları var. Depremde ölenlerin kimlikleri açıklandı mı?

Google Haberlere Abone ol
Depremde ölü sayısı artıyor. Depremde ölenlerin kimlikleri açıklandı mı? Kahramanmaraş depremi hayatını kaybedenlerin listesi açıklandı mı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremde ölü sayısı her geçen gün artıyor. AFAD tarafından depremin bilançosu belli saat aralıklarıyla açıklanıyor.

Deprem bölgesinde başta Kahramanmaraş olmak üzere, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay ve Elazığ'da can kayıpları var. Binlerce can kaybı yaşanırken binlerce yaralı çeşitli illerdeki hastanelere kaldırıldı. 

Deprem bölgelerinde yakınları olanlar ise sevdiklerinden haber almak için canla başla mücadele ediyor. 

Depremin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 gün yas ilan edildiğini açıkladı. Yayımlanan  genelgede, "6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle 7 gün süreyle milli yas ilan edilmesi ile bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat 2023 Pazar günü güneşin batışına kadar bayrağımız yarıya çekilecektir." ifadesine yer verildi.

DEPREMDE ÖLENLERİN LİSTESİ

Deprem bölgesinde yakınları olan vatandaşlar sevdiklerinden haber alamıyor. Yaşanan karışıklık ve iletişim sıkıntıları nedeniyle yakınlarının durumunu merak eden vatandaşlar AFAD ve bölgedeki yetkililerden bilgi almaya çalışıyor.

Depremde ölenlerin kimlikleri açıklandı mı ve depremde yaralananların listesi en çok sorulan soru. Ancak henüz böyle bir açıklama yapılmadı. Depremde ölenlerin isimleri ve kimlikleri ile ilgili AFAD veya valiliklerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kimliklerin tespiti için ayrı bir çalışma yürütülmesi bekleniyor.

Etiketler deprem son dakika afad
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin