Denizli'de mide bulandıran taciz. Direksiyon hocası kursiyerini taciz etti. Hoca ardından kadını evine kadar takip etti

Denizli’de, direksiyon hocasın kursiyerini taciz etti. Mide bulandıran olayda, direksiyon hocası hakkında soruşturma başlatıldı. Denizli Sürücü Kursları ve Eğitimciler Derneği Başkanı Özmen Atalay yaşanan skandal hakkında açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Denizli'de mide bulandıran taciz. Direksiyon hocası kursiyerini taciz etti. Hoca ardından kadını evine kadar takip etti

Denizli’de geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda; özel bir sürücü kursunda eğitim alan bayan kursiyer, direksiyon hocası tarafından tacize uğradı. Eğitim güzergahında taciz edilen kursiyer, polis ekiplerine başvuruda bulundu. Taciz ettiği kursiyeri evine kadar takip de ettiği iddia edilen kurs eğitmeni hakkında soruşturma başlatıldı.

"HOCAYI CAMİADA BARINDIRMAYACAĞIZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Sürücü Kursları ve Eğitimciler Derneği Başkanı Özmen Atalay, taciz olayından sonra kendilerinin de rahatsız olduklarını, sürücü kursları olarak şüpheli hocayı camiada barındırmayacaklarını söyledi.

"GEREKLİ DAVALAR AÇILDI"

Önceliklerinin her zaman eğitim ve ehliyet olduğunu, şüpheli direksiyon hocasını da camiada barındırmayacaklarını ifade eden Başkan Özmen Atalay, “Kendini bilmez bir usta öğreticinin bir kursiyerimize yapmış olduğu taciz olayı bizleri derinden üzmüştür. Sürücü Kursları olarak her kursiyerimiz bizim için çok değerli ve Önemlidir. İlgili şahsın asla tasnif etmediğimiz bu davranışı bizleri de çok rahatsız etmiştir. Şahısla ilgili kurumu derhal iş akdine son vermiş ve gerekli davaları açmıştır. Sürücü kursları olarak bu gibi kişileri camiamızda barındırmayacağımızı bilinmesini isteriz. Önceliğimiz her zaman önce eğitim sonra ehliyet olmuştur. Bu nedenle Kurumlarımızın bu şahıs yüzünden zan altında bırakılmasını da asla uygun bulmuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin