Denizden gelen bu cismin gizemi çözülüyor. UFO mu?

ABD'de geçtiğimiz günlerde savaş uçaklarının Michigan'ın üzerinde bir cismi vurup düşürdüğü açıklanmıştı. Bu açıklamadan sonra sahilde görülen demir topla ilgili çok farklı ididalar ortaya atıldı. Henüz gizemi çözülmedi ancak bu kez de UFO mu sorusu ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Denizden gelen bu cismin gizemi çözülüyor. UFO mu?

Japonya'da bir sahil kasabasında polis ve bölge sakinleri, plaja vuran büyük bir demir top buldu. Demir topun ne olduğunu anlayamayan polis ve yetkililer cisimle ilgili hiçbir fikirlerinin olmadığını, sadece cismin patlamak üzere olmadığını belirttiler.

Yerel basında çıkan haberlere göre, çapı yaklaşık 1,5 metre olan küre, Pasifik kıyısındaki Hamamatsu kentindeki Enshu plajında bulundu. Cismin bulunması beraberinde UFO tartışmalarını da getirdi.

Uzmanların, nesnenin içini incelemek için X-ışını teknolojisini kullanıp cismin içinin boş olduğunu tespit etmesinin ardından, bunun başıboş gezen bir mayın olabileceğine dair korkular ortadan kalktı.

Cismin, Kuzey Kore veya Çin tarafından casusluk amaçlı kullanıldığına dair hiçbir belirti bulunamadı.

ABD'de geçtiğimiz günlerde savaş uçaklarının Michigan'ın üzerinde bir cismi vurup düşürdüğü açıklanmıştı.

Wisconsin ve ardından Michigan üzerinde uçan cisimlere benzer cisimlerin de dünyanın bir çok bölgesinde görüntülendiği iddia edilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin