Deniz ulaşımına lodos engeli: Neredeyse bütün seferler iptal edildi! İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın kullanacaklar dikkat

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Türkiye'yi bekleyen yağışlı havalar seferleri aksattı. Neredeyse yapılacak sefer kalmadı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz ulaşımına lodos engeli: Neredeyse bütün seferler iptal edildi! İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın kullanacaklar dikkat

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) seferlerinden bazılarının, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Kent genelinde etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferleri de yapılamıyor.

 İDO SEFERLERİ DE İPTAL

İDO'dan yapılan açıklamada ise; Bandırma-Yenikapı-Kadıköy saat 08:30, Kadıköy-Yenikapı-Bandırma saat 12:00 seferi iptal edildiği duyuruldu.

ŞEHİR HATLARINDA DA BAZI SEFERLER İPTAL EDİLDİ
Şehir Hatları A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy ve Maltepe-Adalar seferlerinin lodos nedeniyle iptal edildiği, bazı seferlerde de gecikmeler yaşanabileceği kaydedildi.

Anlık güncellenen iptal seferlerin "https://sehirhatlari.istanbul/tr/iptal-seferler" sayfasından öğrenilebileceği kaydedildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin