Deniz Seki'nin İz'i bulundu

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında yakalama kararı çıkartılan şarkıcı, yeni albümü İz'le sessizliğini bozdu.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki'nin İz'i bulundu

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında yakalama kararı çıkartılan Deniz Seki'nin yeni albümü İz çıkıyor. Sekin'in 'Hayatımın ikinci perdesi' dediği albümde 12 yeni şarkı yer alıyor.



Uzun zamandır kendisinden haber alınamayan Seki'nin, İz albümünde yer alan 'İyisin Tabii' isimli şarkısına çekilen klip netD'de yayınlanmaya başladı.

 

Deniz Seki, sekizinci albümü İz'de yer alan şarkıları için "Mutlu, umutlu yaşama sımsıkı bağlanırken, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman yaşama tutunmaya çalışırken yazıldı onlar. Onların tümü zaten benim hayat hikayem. Hayatımın gerçekleri Deniz'den bir iz olsun istedim. Herkesin yüreğinde gerçekten bir iz bırakacak bir albüm yaptığıma inanıyorum" yorumunda bulundu.

 

Yorumuyla olduğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tüm albümlerinde imzası bulunan Deniz Seki, İz'de yine kendi şarkılarına yer veriyor. Düzenlemelerde İskender Paydaş ve Sadun Ersönmez'le birlikte çalışan Seki, Sezen Aksu, Isra Gülümser, Ebru Sezgin, Muhammet Fuat, Aysel Gürel, Sezen Aksu, Ömür Göksel gibi isimlerin de şarkılarıyla İzin müzikal kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtiyor.

 

Yaşadığı her şeyin 'İz'ini bu albümde toplayan Deniz Seki'nin şarkılarının her biri de bir mesaj niteliğinde. Yaşamla ölümü anlattığı Hayat İki Bilet, Seni Seveni Sev, Hayat İmdat ve daha pek çok şarkıyla umudu anlatan Deniz Seki bir şarkısının nakaratında da şöyle sesleniyor: "Korkmuyorum! Hayat senden artık hiç korkmuyorum."

 

Deniz Seki'nin yeni albümü İz, Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkıyor.



"Deniz Seki'nin İz'i bulundu!" Galerisine Göz At


Etiketler deniz seki
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin