Deniz Seki'den ünlü şarkıcıya 'manevi haklarına tecavüz' suçlaması!

Ünlü şarkıcı, Azeri meslektaşından şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki'den ünlü şarkıcıya 'manevi haklarına tecavüz' suçlaması!

'Hayat İki Bilet' isimli şarkısının, Azeri şarkıcı Saide Dadaşov tarafından kendisinin izni olmadan seslendirildiğini fark eden şarkıcı Deniz Seki, 'manevi haklarına tecavüz edildiği' gerekçesiyle şikayetçi oldu.



Deniz Seki, Hayat İki Bilet adlı şarkısını kendisinden izinsiz olarak TV kanallarında seslendiren Azeri şarkıcı Saide Dadaşova'yı savcılığa şikayet etti. Ünlü şarkıcı, şikayet dilekçesinde şarkısının habersiz kullanılmasıyla manevi haklarına tecavüz edildiğini ifade etti.



Deniz Seki'den ünlü şarkıcıya 'manevi haklarına tecavüz' suçlaması!



Takipsizlik kararı



Soruşturma başlatan İstanbul Fikri Sinai Soruşturma Bürosu, Dadaşova'nın şarkıyı ARB isimli Azeri kanalında söylediğini tespit etti. Ancak savcılık, Seki'nin mahkemeye başvurması gerektiğini ve bu suçun cezai bir yaptırımı olmadığını belirtti. Soruşturma takipsizlikle sonuçlandı.



'Aşk sizi girdap gibi kendine çeker'



Öte yandan Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde bir dergi için aşka dair duygularını kaleme aldı. Seki, "Aşk sizi girdap gibi kendine çeker. Sezen Aksu'nun dediği gibi, 'kalbi olanlar kurtulamaz aşktan'... O seven kalbi de öyle kolay kolay susturamazsınız" dedi.


Etiketler deniz seki
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin