Deniz Çakır EDHO'ya dönecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Fragmanda Meryem karakterini canlandıran Deniz Çakır'ın adı geçince herkes diziye dönecek sandı ancak gerçek bambaşka çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Çakır EDHO'ya dönecek mi?

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonunda da salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin bu yıl ekrana gelecek son bölümü Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Hızır Çakırbeyli için şok etkisi yaratacak anlara sahne olacak.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin yeni bölüm fragmanında daha önce Deniz Çakır'ın hayat verdiği Meryem'in döndüğü haberi Çakırbeyli ailesinde heyecan yaratıyor. Meryem'in oğluyla beraber döndüğü ortaya çıktı. Çakır ve Meryem'in oğullarını daha önce olduğu gibi yine Can Bartu Aslan canlandırıyor.

Öte yandan bir çok haber sitesi Deniz Çakır'ın diziye geri döneceğini iddia etti. Ancak tv100 haberin doğrusuna ulaştı ve Deniz Çakır'ın diziye geri döneceği iddiasının gerçeği yansıtmadığını öğrendi. Deniz Çakır, en azından şimdilik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dönmeyecek.

Can Bartu Aslan kimdir?

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Can Bartu Aslan lise eğitimine devam etmektedir. Aslen Sivaslı olan Can Bartu Aslan 2009 yılında annesinin bir ajansa kaydettirmesi üzerine oyunculuğa adım attı. Birçok reklam filminde oynayan Can Bartu Arslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile kariyerinde zirveye çıktı.

Küçük yaşta ekranlarla tanışan Can Bartu, 2009 yılında Es Es dizisi ile ilk dizisinde rol aldı. Cennetin Çocukları, Çılgın Dostlar, Annem Uyurken, Galip Derviş, Ulan İstanbul dizilerinde oynadı. ATV ekranlarında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömer karakterine hayat vermektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin