Deneyimli spor yazarı nereyle anlaştı?

Uzun yıllar spor dünyasının nabzını tutan o isim, artık yeni adresinde...

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli spor yazarı nereyle anlaştı?

Tecrübeli spor yazarı Asena Özkan, T24 ile anlaştı. Özkan, bundan böyle spor yazılarını T24 için yazacak.



Deneyimli spor yazarı nereyle anlaştı?



Mesleğe 1978 yılında Cumhuriyet gazetesinde Beşiktaş muhabiri olarak başlayan Özkan, gazetede uzun yıllar spor yazıları da kaleme aldı. Bir dönem Radikal'in Spor Servisi Müdürlüğü'nü yapan Asena Özkan, yazılarını bir süre burada devam ettirdi. Numberone TV'de de Spor Müdürü olarak çalışan Özkan, spor yazılarını son olarak Fanatik için kaleme almıştı.



İşte, Özkan'ın T24'teki ilk yazısı:



Güneş daha çok batar!



Sizleri bilemem ancak benim açımdan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasının skoru hiç ‘sürpriz’ ihtiva etmedi! Şenol Güneş, Olcay Şahan’ın yeteneğinin sınırlarını bilmese, Oğuzhan Özyakup’un geride kalan haftada yaptıklarını gözlemlemese, Gökhan Töre’nin sağ kulvarda ‘tek başına’ kaldığını görmese neyse de!..



Şenol Güneş, bu ülkenin bağrından çıkan teknik adam değil mi? Ne Almanya’dan, ne İtalya’dan ne de okyanus ötesinden geldi. Beşiktaş formasını giyen her ‘yerli’ oyuncunun teknik özelliğini bildiği gibi, rakip Trabzonspor’u da yakından tanımanın avantajına sahip idi. Ne var ki, ileri uçtaki tek adam Cenk Tosun’un arkasına Olcay Şahan, sağına Gökhan Töre, soluna da Ricardo Querasma tercihini yeğledi. Oysa futboldan ‘azıcık’ anlayan sokaktaki sıradan birey dahi Olcay Şahan’ın yerinde Oğuzhan Özyakup’un görev yapması gerektiğini Güneş’ten daha iyi kavramış haldeydi. Olcay Şahan’ın forma giymesi mi önemli, Beşiktaş’ın sahadan yengiyle ayrılması mı? 



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin