Deneyimli gazeteci, iletişim ajansına transfer oldu

Communication Partner, deneyimli kadrosuna hangi ismi ekledi?

Google Haberlere Abone ol
Deneyimli gazeteci, iletişim ajansına transfer oldu

'Yeni nesil iletişim ajansı' Communication Partner, deneyimli kadrosuna önemli bir ismi daha ekledi. Basında 30'ncu yılını kutlayan, Türkiye'de iletişim sektörünün tecrübeli isimlerinden Nurten Erk Tosuner, Ufuk Çarşıbaşı ve Kerem Ayırtman'ın ortağı olduğu Communication Partner'da medya ilişkileri direktörü olarak göreve başladı.

 

Deneyimli gazeteci, iletişim ajansına transfer olduİstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunu Nurten Erk Tosuner, çalışma hayatına 1984 yılında Hürriyet Haber Ajansı'nda muhabir olarak başladı. 1986-2009 yılları arasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde muhabir, editör ve köşe yazarı olarak görev yapan Tosuner, 'Nurten'in Konukları' adıyla gerçekleştirdiği röportajlarla 12 yıl iş dünyasının nabzını tuttu. Hürriyet İK'nın da editörlük ve köşe yazarlığını yürüten Nurten Erk Tosuner, işadamları başta olmak üzere Türkiye'nin yakından tanıdığı isimlerin evlerine konuk olarak 'Emlak Sohbetleri' sayfasını hazırladı.

 

Hürriyet gazetesinden 2009 yılında ayrılarak önce Lobby Halkla İlişkiler'de Medya Genel Koordinatörlüğü, ardından Okan Üniversitesi'nde Basın Danışmanlığı yapan Tosuner, 2010 yılında Vatan Gazetesi Ekonomi Müdür Yardımcısı olarak medyaya geri döndü. Haberleri ve gerçekleştirdiği röportajlarıyla sektörün geleceğine ışık tutan Nurten Erk Tosuner, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından 2001 yılında 'En Başarılı Röportaj Ödülü'nün de sahibi oldu. Tosuner, 'Dünden Bugüne Giyim Kültürü ve Moda' (2004), 'Giyim Kültürü ve Moda Mesleki Bilgiler' (2010) ile Global Liman İşletmeleri tarafından hazırlanan 'Kuşadası Limanı' (2014) kitaplarının editörlüğünü de yaptı.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin