Demirören'de bir üst düzey ayrılık daha: Metin Güleç veda etti

Geçtiğimiz günlerde Demirören Medya Grubu Reklam ve Kurumsal İletişim Grup Başkanı Rima Erdemir ile yollar ayrılmıştı. Bugün ise Medyanet ve Demirören Dijital Mecralar Reklam Grup Başkanı Metin Güleç görevinden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Demirören'de bir üst düzey ayrılık daha: Metin Güleç veda etti

Demirören Medya Grubu'nda hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Bir yandan editoryal değişimler yaşanırken, diğer yandan da reklam ve kurumsal iletişim alanlarında büyük değişimler yaşanıyor.

Son olarak Medyanet ve Demirören Dijital Mecralar Reklam Grup Başkanı Metin Güleç görevinden ayrıldı. Medyanet’te çeşitli pozisyonlarda görev yapan Metin Güleç bir yıl önce Reklam Satış Direktörlüğü’nden, Reklam Grup Başkanı görevine terfi etmişti.

Metin Güleç kimdir?

Türkiye’de dijital reklamcılığın gelişmesi için sektörde aktif rol oynayan Metin Güleç 2010 yılından bu yana Medyanet’te görev yapmaktaydı.

Metin Güleç
Metin Güleç

Medyanet’ten önce de Fanatik, Posta ve Milliyet Gazetelerinde Reklam Satış Direktörlüğü dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu.

Reklamcılık sektöründe 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Güleç, sektör derneklerinde aktif olarak yer alırken, pazarlama ve reklamcılıkla ilgili seminer, kongre ve panellerde konuşmalar yapıyor...

Rima Erdemir de görevinden ayrılmıştı

Bundan 5 gün önce de Medyatava'nın duyurduğu haberle, Demirören Medya Grubu Reklam ve Kurumsal İletişim Grup Başkanı Rima Erdemir ile yollar ayrılmıştı. Erdemir, MedyaNet Genel Müdürlüğü görevinden bu pozisyona geçiş yapmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin