Demirören Medya Grubu'ndan 'atama krizi' iddialarına yanıt!

Demirören Medya Grubu, geçtiğimiz günlerde İcra Kurulu Başkanlığı'na atanan Mehmet Soysal'la ilgili iddiaları yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Demirören Medya Grubu'ndan 'atama krizi' iddialarına yanıt!

Demirören Medya Grubu'ndan, bazı haber sitelerinde yer alan “Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Soysal'ın İcra Kurulu Başkanlığı krize neden oldu" haberleriyle ilgili açıklama yapıldı. 



Açıklamada; “Sayın Mehmet Soysal'ın İcra Kurulu Başkanlığı görevi devam etmektedir. Yanıltıcı haberlerin aslı yoktur” denildi. Demirören Medya Grubu’ndan yapılan açıklamada şunlar dile getirildi: “Mehmet Soysal Bey Demirören Medya Grubu ailesinin 4 senedir üyesidir.  Mesleğindeki saygın geçmişi de malumunuz… Aile ve kurum olarak aldığımız isabetli ve verimliliğine inandığımız kararın arkasında olduğumuzu ve bu vesile ile tekrar kamuoyuna duyurarak hayırlı olmasını dileriz” denildi.



Demirören Medya Başdanışmanı ve Milliyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Soysal, Demirören Medya Grubu İcra Kurul Başkanlığı'na atandı. Demirören Holding bünyesindeki Demirören Medya Grubu Yönetim Kurulu, etkin yönetimi geliştirmek amacıyla İcra Kurulu oluşturdu. Bu karar doğrultusunda Demirören Medya Başdanışmanı ve Milliyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Soysal  İcra Kurulu Başkanlığı’na getirildi.



Demirören Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:



"Yeni yapılandırılan İcra Kurulu aracılığı ile; medya grubumuzda idari ve mali işler, basılı-dijital medyanın kendi içinde işbirliğinin artırılması ve elde etmek istediğimiz grup sinerjisinin oluşturması amaçlanmaktadır. İcra Kurulu Başkanlığı görevine Sayın Mehmet Soysal getirilmiş olup, her üye kendi sorumluluk alanları doğrultusunda koordinasyon görevini üstlenecektir.  Yeni İcra Kurulumuz, 25.04.2016 Pazartesi gününden itibaren görevine başlayacaktır. Yeni yapının Medya grubumuz için hayırlı olmasını dileriz”



Yeni İcra Kurulu şu isimlerden oluştu:



Mehmet Soysal-Demirören Medya Başdanışmanı/Milliyet Gazetesi Yazarı 



Fikret Bila - Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni      



İsmail Yuvacan - Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni



Serkut Bozkurt - Digital Yayınlar Koordinatörü                                                                             



Emrah Kurtoğlu - Genel Müdür (Reklam/ İdari ve Mali İşler)                                                                        



Necdet Hüddam – Demirören Holding Temsilcisi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin