Demirören Medya Grubu'nda yeni yapılanma. Hürriyet & Milliyet Dijital biriminde değişiklikler

Demirören Medya Grubu Hürriyet & Milliyet Dijital biriminde yeniden yapılanmaya gitti. İşte Demirören'deki üst düzey yeni görevlendirmeler...

Google Haberlere Abone ol
Demirören Medya Grubu'nda yeni yapılanma. Hürriyet & Milliyet Dijital biriminde değişiklikler


Demirören Medya Grubu bünyesinde; Dijital Grup Başkanlığı, Pazarlama Grup Başkanlığı ile Dönüşüm ve Süreç Grup Direktörlüğü ve Hazine Finans Grup Direktörlükleri kuruldu.

Yeni yapılanma çerçevesinde, Hürriyet & Milliyet Dijital Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Erhan Acar, Dijital Grup Başkanı, Hürriyet & Milliyet Dijital Yayın Yönetmeni olarak görev yapmakta olan Gülgün Yavuz, Dijital Grup Genel Yayın Yönetmeni, Hürriyet & Milliyet Dijital Ürün Direktörü olarak görev yapmakta olan Mustafa Arslan, Dijital Ürünler Grup Direktörü, Posta & Vatan CDO olarak görev yapmakta olan Sayın Defne Andaç, Dijital Yeni Platformlar Grup Direktörü, Demirören Medya Grubu Kanal D & CNN Türk CDO olarak görev yapmakta olan Ali Görkem Gürel, Dijital İş Birlikleri ve İş Geliştirme Grup Direktörü olarak atandı.

Ayrıca; yeni kurulan ‘Demirören Medya Pazarlama Grup Başkanlığı’na Esti Pekdemir, ‘Demirören Medya Dönüşüm ve Süreç Grup Direktörlüğü’ne Gizem Berberoğlu, ‘Demirören Medya Hazine Finans Grup Direktörlüğü’ne Muammer Yalım Pınar getirildi.

Bu görevlendirmelerle Erhan Acar, Demirören Medya'da tüm gazete televizyon ve dijital reklamdan sorumlu grup başkanı oldu. Hürriyet ve Milliyet'in (Chief Digital Officer) CDO'su Erhan Acar tüm dijital yayınların CDO'su oldu. Acar’ın sorumluluğuna Fanatik, Posta ve Vatan da eklendi. Ayrıca Medyanet de ona bağlandı. Medyanet Genel Müdürü Kamil Özörnek ise görevinden ayrıldı.

ERHAN ACAR KİMDİR?

Mesleğe 1998 yılında Radikal ve Fanatik internet sitelerinde webmaster olarak adım atan Erhan Acar, 2000 yılından itibaren 6 yıl süreyle Doğan Online'da Web Geliştirme ve ISP Portal Hizmetleri Yöneticisi olarak görev yaptı. Ardından İnternet İçerik ve Topluluk Yönetimi'nden sorumlu Grup Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

2015 yılında Sözcü Grubu'na geçiş yapan Acar Sözcü İnternet Sitesi'nin Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Erhan Acar, Sözcü.com.tr ile Aralık 2020’de yollarını ayırarak Hürriyet Dijital'e transfer oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin