Demirören Haber Ajansı'nda flaş atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Kubilay Gülbek'in görevinden ayrılmasının ardından yerine Celal Korkut'un geldiğini ilk kez MedyaTava duyurmuştu. DHA'da bir atama daha gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Demirören Haber Ajansı'nda flaş atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Celal Korkut'un Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü olmasının ardından flaş bir atama daha gerçekleşti.

Kanal D Ankara Bölge Temsilciliği görevini sürdüren Ercan Gürses, Demirören Haber Ajansı Ankara Bölge Temsilcisi olarak atandı. Gürses'in yeni görevi, çalışma arkadaşlarına şu ifadelerle duyuruldu:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda;

Kanal D Ankara Bölge Temsilciliği görevini sürdüren Sayın Ercan Gürses, Demirören Haber Ajansı Ankara Bölge Temsilcisi olarak atanmıştır.

Sayın Ercan Gürses, 27 yıl önce başladığı Televizyon haberciliği kariyerine Başbakanlık muhabiri ve Parlamento muhabiri olarak devam etmiş olup, 2014 – 2015 yıllarında Köşe Yazarlığı yapmıştır. Birçok televizyon programına imza atan Sayın Ercan Gürses, son 3 yıldır Kanal D Ankara Temsilciliği görevini yürütmektedir. Ayrıca CNN Türk ekranlarındaki tartışma programı "Türkiye'nin Gündemi" ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Sayın Ercan Gürses‘ten boşalan Kanal D Ankara Bölge Temsilciliği görevine de Sayın Zafer Şahin atanmıştır.

Sayın Zafer Şahin 24 yıl önce Televizyon haberciliği ile başladığı kariyerine Parlamento muhabiri olarak devam etmiş olup, Dünya, Yeni Asır ve Takvim Gazetelerinde Ankara Temsilciliği görevini yürütmüştür. Sayın Zafer Şahin, gazeteciliğin yanı sıra “Kestanepazarı'nın Sahte Mesihi” adlı kitabın yazarı olup, çeşitli radyo ve televizyonlarda, program yapımcılığı ve yorumculuk yapmaktadır.

Bugün itibariyle geçerli olan atamaların tüm grubumuza hayırlı olmasını umar, Sayın Ercan Gürses ve Sayın Zafer Şahin’e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı"

Demirören Haber Ajansı'nda flaş atama! Kim, hangi göreve getirildi?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin