Demet Şener'den 'istenmeyen gelin' açıklamasına tepki

'İstenmeyen gelin' açıklamasına tepkisini, yorumlara verdiği yanıtla gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener'den 'istenmeyen gelin' açıklamasına tepki

Demet Şener, kendisi hakkında yapılan 'istenmeyen gelin' açıklamalarıyla ilgili sessiz kalmayı tercih etse de sosyal medyadan gelen yorumlara kayıtsız kalamadı.



Kayınpederinin yaptığı açıklamalardan sonra ‘istenmeyen gelin’ olduğu ortaya çıkan Demet Şener, her ne kadar konuyla ilgili açıklama yapmamış olsa da Instagram hesabına gelen yorumlara düştüğü notlarla tavrını belli etti.



Haziran ayında Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener hakkında o dönem ‘istenmeyen gelin’ olduğu yönünde iddialar ortaya atılmış ancak Şener’in eşi Cenk Küpeli ufak tefek sorunlar olsa da böyle bir şeyin doğru olmadığını söylemişti.



Avni Küpeli'den sert açıklamalar



Ancak Demet Şener’in kayınpederi Avni Küpeli’nin yaptığı açıklamalar ortada ciddi bir sorun olduğunu gösterdi. Küpeli: “Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve onun ailesini hiçe saymasına neden olmuştur. Şener'in yaptığı nispetler sadece İbrahim'i ve onun ailesini değil aynı zamanda bizleri de derinden yaralamıştır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini isteriz.” sözleriyle adeta gündemi değiştirdi. Yapılan bu çıkışın ardından Cenk Küpeli evliliğini savunan sözler sarf ederken Demet Şener cephesi sessiz kalmayı tercih etti.



Teşekkür etmekle yetindi



Demet Şener, kayınpederinin yaptığı açıklamalara tepkisiz kalmayı tercih etse de Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma gelen yorumlara kayıtsız kalamadı ve onların dileklerine teşekkür etmekle yetindi.



İşte, Şener’in gelen yorumlara yanıtladı:



Demet Şener'den 'istenmeyen gelin' açıklamasına tepkiDemet Şener'den 'istenmeyen gelin' açıklamasına tepki - Resim : 2Demet Şener'den 'istenmeyen gelin' açıklamasına tepki - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin