Demet Şener ölümden döndü

Demet Şener su içtiği bardaktaki kürdanı fark etmeyerek yutmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Demet Şener'in sağlık durumuna ilişkin son bilgiler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener ölümden döndü

Demet Şener su içtiği bardaktaki kürdanı fark etmeyerek yutmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Şener'in midesine saplanan kürdan ameliyatla çıkartıldı.

Su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyen Demet Şener, hastaneye kaldırıldı. Midesine saplanan kürdan yüzünden operasyon geçiren manken, iki gün hastanede yattı. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Demet Şener’i kaleme aldı. İşte o yazı…

"Geçen ay, "hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrıldık" dediği 19 aylık eşi Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener, ölümden döndü. İki gündür hastanede olduğunu öğrendiğim Demet Şener'i aradım. Karnında büyük bir ağrıyla acile kaldırıldığını söyleyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu belirtip başına gelenleri anlattı.

Evdeki yardımcım, su içtiğim bardağı yıkamak üzere mutfağa götürürken ortada gördüğü bir kürdanı içine atmış. Ben de sabah çocuklarla aceleyle çıkarken o bardağa su doldurup içtim. Hemen hastaneye koştum. Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi" diyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu söyledi. Bugün taburcu olacağını söyleyen Demet Hanım'dan geçen ay boşandığı eşi Cenk Küpeli'nin de ziyaretine geldiğini öğrendim. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek; büyük geçmiş olsun."


Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin