Demet Şener mahkemede!

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza’nın yasak aşk davası için bugün saat 10.30 Çağlayan Adliyesi'nde olacak.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener mahkemede!

Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşanma davasında mahkeme kararını verdi ama Demet Şener alınan kararı Yargıtaya taşıdı. Şener Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay yasak aşkına ayrı dava açtı.



Yakın bir tarihte sonuçlanan Demet Şener – İbrahim Kutluay boşanma davasında çok net deliller olmasına rağmen mahkemenin şiddetli geçimsizlikle sonuçlandırdığı dava, Demet Şener'in isteği üzerine avukatları  tarafından Yargıya taşındı.



Zina ve aldatma, haysiyetsiz yaşam sürme üzerine dava açan Demet Şener, 19 Ocak'ta sonuçlanan davada şiddetli geçimsizlikten boşandığı halde, mahkeme Türkiye'nin gördüğü en yüksek tazminatını verdi.



Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın yasak aşk yaşadığı, kendisini madur eden Edvina Sponza'ya da hem maddi hem de manevi tazminat davası açtı.



Bugün, Çağlayan Adliyesi'nde saat 10.30'da görülecek dava dosyasında Edvina Sponza'nın İbrahim Kutluay ile çekilmiş fotoğrafları, tüm mesajları, Demet Şener'in evine Edvina Sponza'nın özel şoförüyle gönderdiği delilleri mahkemeye bizzat sunulacağı öğrenildi.



Her davaya gelen Demet Şener'in bu davaya da bizzat katılacağını açıkladı.



Tüm delillerin sunulacağı ve şahitlerin dinleneceği davada, Edvina Sponza'nın davanın basına kapalı yapılmasını mahkemeden talep ettiği halde olumsuz yanıt aldı. Böylece dava basına açık bir şekilde görülecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin