Demet Sağıroğlu'ndan coronavirüs açıklaması

Bir süredir Amerika New York'ta yaşayan şarkıcı Demet Sağıroğlu, sağlık durumuna ilişkin çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı. Sağıroğlu, Amerika'da durumların kötü olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Sağıroğlu'ndan coronavirüs açıklaması


New York'ta yaşayan ve 90'lara damga vuran şarkıcı Demet Sağıroğlu, coronavirüse yakalandığı iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

New York'ta durumların kötü olduğunu belirten 53 yaşındaki Demet Sağıroğlu şu paylaşımı yaptı:

"Bugün gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak için yazıyorum bu yazıyı. (Maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationları, her şeyi siler oldu whatsup dahil) Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az ateşim var hep var. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum Test yaptırmadım.Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim. Sizler, ailem ve dostlarım; bana 'sevgi'nin kıymetini bir kere daha gösterdiler ve gösteriyorsunuz, teşekkür ederim. Her türlü hastalık geçiren ve geçirecek herkese çok geçmiş olsun. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın! Sizlere geçen sene yaptığım 'Geçiş' tablomla seslenmek istedim bu sefer. Sezgi, kaçmak, boyut değiştirmek, kendiyle yüzleşmek ya da nasıl adlandırırsanız.. Geçişler’de kendinden parçalar bıraksan da, Evren; Pollyanna’nın penceresinden bakanlar için, ışıltıyla gülümsemeye devam eder. Önemli olan bardağın dolu tarafını hala görebilmek. Kendinize ve kıymet verdiklerinize iyi davranın. Çok sevgiler güzel ailem, güzel kardeşlerim, tanıdıklarım, tanımadıklarım."

Demet Sağıroğlu'ndan coronavirüs açıklaması

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin