Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanma ayrıntıları ortaya çıktı

Geçtiğimiz sene ağustos ayında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir boşanma kararı aldı. Evliliklerinin 8. ayında krizleri aşamayarak ayrılık kararı alan çiftin boşanma detayları da belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanma ayrıntıları ortaya çıktı

Geçtiğimiz sene ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenen ünlü çift şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir boşanma kararı almıştı. Aayrılık kararı alan çiftin boşanma detayları belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in evliliği, bayram sonrası boşanmalarıyla sona erecek. Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirtecek olan ikili karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmeyecek.

Çiftin gizlilik talep edecekleri öne sürülen boşanma davasının pek çok ünlü ismin tercih ettiği Beykoz Adliyesi ya da Büyükada'daki Adalar Adliyesi'nde açılacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz hafta Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan ünlü çift, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin