Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı

Bu yaz İstanbul'da nikah masasına oturmayı planlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç nişanlandı. Ünlü çiftten Koç, bugün sevgilisini ailesinden istedi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı

Mutlu birliktelikleri uzun zamandır süren Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, evlilik için ilk adımı attı…

Özdemir’in Zekeriyaköy’deki ailesinin evine giden Koç, sevgilisini ailesinden istedi.

Tuzku kahveyi hazırlayan Özdemir'in Koç'a servis yaptıktan sonra yaşananların görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

O anlara dair fotoğraflar da hemen sosyal medyaya düştü.

Berfu Yenenler paylaştı: Kızı aldık

Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti dün akşam aile arasında bir törenle nişanlandı. Erkek tarafından eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler çiftle fotoğraf paylaşıp, "Kızı aldık" notunu düştü.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, 2 yıllık birlikteliklerinde ilk adımı attı. Aile arasında sade bir törenle nişanlanan çifte damadın yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ile Eser Yenenler de eşlik etti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı - Resim : 2

Geçtiğimiz 14 Şubat günü Demet Özdemir'e evlilik teklifi eden Oğuzhan Koç, kız isteme merasiminde tuzlu kahveyi de içti. Törene dair fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Oğuzhan Koç'un yakın arkadaşı Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler sosyal medya hesabından bir fotoğ*raf paylaştı. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ve Eser Yenenler'inde olduğu kareye, "Kızı aldık" notunu düştü.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin