Demet Özdemir ile boşanacakları ve yüzükleri çıkardıkları iddia edilmişti! Yüzük sorusu Oğuzhan Koç'u kızdırdı

FOX'ta yayınlanan Adım Farah dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, Ağustos 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü çift, iki hafta önce ise 'evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı' haberiyle gündem olmuştu. Özel hayatlarıyla çok konuşulan ikiliden Koç, geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı görüntülendi. Evlilik yüzüğünü takmamasıyla dikkat çeken şarkıcı, muhabirlerin ayrılık ve yüzük soruları karşısında gerginlik yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Özdemir ile boşanacakları ve yüzükleri çıkardıkları iddia edilmişti! Yüzük sorusu Oğuzhan Koç'u kızdırdı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, 17 Mart'ta basına yansıyan 'evlilikte kriz' haberiyle çok konuşuldu. İddiaya göre; deprem nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen oyuncuya, yakın arkadaşları kutlama organize etti. Arkadaşlarının evinde gerçekleşen küçük kutlamada Oğuzhan Koç, eşini üzecek davranışlarda bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evine gitti.

'ÇOK HASSAS BİR KONU'

Başrolünde yer aldığı dizinin Moda’daki setinde 'Magazin D'ye konuşan Özdemir, evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayarak, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” ifadelerini kullandı.

'NEREDEN ÇIKIYOR BUNLAR?'

Oğuzhan Koç ise sonraki günlerde İstinye'de trafikte objektiflere yansıdı. Düşünceli gözüken 37 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarını fark edince selam verdi.

Evliliği hakkında çıkan olumsuz haberler hakkında Oğuzhan Koç, "Her şey yolunda arkadaşlar. Nereden çıkıyor bunlar anlamıyorum" sözleriyle sitemini dile getirdi.

EŞİNİN ARACINI KULLANDI

Oğuzhan Koç'un, son günlerde arasının kötü olduğu iddia edilen eşi Demet Özdemir'in aracını kullanması dikkat çekti. Ünlü şarkıcıyı eşinin aracında görenler, "Demet eve dönmüş" yorumunda bulundu.

'EVLİLİKLERİ GAYET GÜZEL GİDİYOR'

Koç'un yakın arkadaşı Eser Yenenler ise basına yansıyan 'evlilikte kriz' ardından; ünlü çiftle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Oğuzhan benim kardeşim. Onların çok üzerine gidiliyor. Bence aralarında hiç bir sorun yok. Evlilikleri gayet güzel gidiyor."

'HİÇBİR ZAMAN ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ KONUŞTUM MU?'

Tüm bunların ardından Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak, önceki akşam Yeniköy'deki bir mekan çıkışında objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan ayrılık haberleri ve evlilik yüzüğünü takmayışı hakkındaki sorular karşısında gerilen ünlü isim, şöyle konuştu:

"Yüzük takan birisi değildim zaten. Hiçbir zaman takmadım, yüzükle aram yok. Hiçbir zaman özel hayatımla ilgili konuştum mu? Yine konuşmayacağım."

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, daha sonra bindikleri araçları ile hızlıca oradan ayrıldılar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin