Demet Özdemir, Ayşe Arman'la canlı yayında buluştu

Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu şampuan markasının sosyal sorumluluk projesi için Instagram'da canlı yayına katıldı. Programın moderatörlüğünü Ayşe Arman yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Özdemir, Ayşe Arman'la canlı yayında buluştu

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu markanın sosyal sorumluluk projesi için canlı yayına katıldı.

Ayşe Arman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen yayına Pantene marka elçisi Demet Özdemir ve Pi Kadın Kanserleri Derneği başkanı Arzu Karataş katıldı.

Demet Özdemir marka ile birçok kadına destek olup, bu zorlu süreçte bir nebze de olsa mutlu olmalarına katkı sağlamaktan dolayı oldukça mutluluk ve heyecan duyduğunu belirtti.

Özdemir: ‘‘Beraber olmanın gücüyle ‘’Birlikte Daha Güçlüyüz!’’ diyerek çıktığımız bu uzun ve güçlü yolda kanserle mücadele eden ve tedavi sürecinden dolayı saçlarını kaybeden kadınların yanında olarak kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Çünkü yaptığımız çalışmalardan biliyoruz ki kadınlar saçları iyi göründüğünde kendilerini çok daha güçlü hissediyorlar. Böylece bağışladığımız peruklar ile tedavi sürecinde saçlarını kaybeden kadınların saçlarına yeniden kavuşana kadar aynaya her baktıklarında kendilerini daha iyi hissetmelerini ve yaşadıkları zorlu sürece rağmen içlerindeki gücü dışarıya çıkartmalarını istiyoruz. Mutlaka her kadın için saçları çok kıymetli. Benim de en sevdiğim aksesuarım uzun ve güçlü saçlarım. Biliyorsunuz spotların altında, her zaman iyi görünmem gereken bir işim var. İyi görünmemi ve hissetmemi sağlayan baş aktörlerden biri saçlarım. Saçlarımı hayalimdeki gibi uzun ve güçlü görünce daha motive oluyor her ana daha güçlü odaklanabiliyorum’’ dedi.

Demet Özdemir, Ayşe Arman'la canlı yayında buluştu

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin