Demet Akbağ'ın "Hükümet Kadın 2" filminin, çekimlerini tamamladı

"Hükümet Kadın 2" Kasım 2013'te seyirciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akbağ'ın "Hükümet Kadın 2" filminin, çekimlerini tamamladı

Demet Akbağ'ın "Hükümet Kadın 2" filminin, çekimlerini tamamladı. Sermiyan Midyat'ın yazdığı ve yönettiği BKM Film yapımı, "Hükümet Kadın 2" 'de Demet Akbağ'a, ilk filmdeki kadro tamamen eşlik ediyor. 



Filmin ilkinde hayata gözlerini kapayan Xate ( Demet Akbağ )ve eşi Aziz Veysel'in ( Ercan Kesal ) yaklaşık 10 yıl önceki maceralarını beyazperdeye yansıtan filmde yine kalabalık bir Mardin ekibi de yer aldı.



Demet Akbağ, ikinci filmde de ilkinde olduğu gibi, güçlü ve inatçı Xate karakteriyle binbir maceraya atılıp, yine seyirciyi kahkahaya boğacak.



Hem kamera önünde hem de arkasında çalışan Mardinli ve Midyatlı’lar da ilkini çok begendiklerini her fırsatta dile getirdikleri hikayenin ikincisinde de yer almaktan çok keyifliler.



Ekibi çekimler boyunca tek zorlayan ise, zaman zaman 45 dereceyi aşan sıcak hava oldu.



Hükümet Kadın 2’nin tam kadrosu şöyle: Demet Akbağ, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Mine Teber, Osman Alkaş, Mehmet Yaşar, Ayberk Atilla, Bülent Çolak, Olgun Toker, Ahmet Sarsılmaz, Bahadır Efe, Doğukan Polat, Levent İdem, Sarp Aydınoğlu, Nazmi Kırık, İpek Elban, Dilek Yorulmaz, Gürsel Fırat, Mehmet Kaçıran, Elif Erdoğan. Ercan Kesal da filmde konuk oyuncu olarak yer alıyor. 



2013 Ocak'ta vizyona giren ilk Hükümet Kadın, sezonun en çok izlenen ve beğenilen filmleri arasında yerini almış ve 1.384.613 kişi tarafından izlenmişti.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin