Demet Akbağ ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

Kapalı gişe oynayan Aydınlıkevler ile yıllar sonra geri döndüğü sahnelere damga vuran usta oyuncu Demet Akbağ, ameliyat oldu. Emel Müftüoğlu, Demet Akbağ'ı ziyaret ettiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Akbağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu gözlemlendi. Müftüoğlu, paylaşımında "Canımcım birazdan dizinden ameliyata girecek. Yarın da koşu yarışına katılacağız beraber..." ifadelerine yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akbağ ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve Aydınlıkevler tiyatro oyunu ile hayranlarının karşısına çıkan Demet Akbağ, geçtiğimiz gün ameliyat oldu. Demet Akbağ'ı yalnız bırakmayan ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, hastane odasında yakın arkadaşı ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, paylaşımına "Canımcım birazdan dizinden ameliyata girecek. Yarın da koşu yarışına katılacağız beraber..." notunu düştü. Müftüoğlu'nun paylaşımının ardından usta oyuncunun sevenleri geçmiş olsun mesajları yağdırdı.

Usta oyuncu Ameliyattan çıkan şimdilerde Aydınlıkevler tiyatro oyununda yer alan Demet Akbağ'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin