Demet Akalın'ın hediye isyanı

Şarkıcı Demet Akalın, uzun yıllar boyunca küs kaldıktan sonra barıştığı şarkısı Alişan ile ünlü aranjör Erdem Kınay'ın doğum gününe katıldı. Demet Akalın ilginç açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın'ın hediye isyanı

Bebek'te bir balıkçıda bir araya gelen ekibe, aile üyeleri de eşlik etti. Okan Kurt dışarı kızı Hira'nın köpeği Sütlaç'la çıktı. Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinin 5 yaşındaki kızları Hira, kameralar karşısında yine utangaç tavırlar sergiledi.

Bir dönem boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Sinem Kınay ve kızıyla geceye katılan Erdem Kınay, doğum günü kutlamasının kendisine de sürpriz olduğunu anlattı.

Erdem Kınay, Demet Akalın'dan gelen hediyeyi de açıkladı. Öte yandan Demet Akalın, Alişan ile düet yapabilecekleri bir şarkı arayışında olduğunu söyledi.

Demet Akalın daha sonra cipinin direksiyonuna geçti. Ünlü şarkıcı yılbaşı gecesi kızı Hira'nın isteği üzerine modacısı Gülşah Saraçoğlu'na bebeğinin kostümünü diktirmişti.

Geçen aylarda Berkay'la hediye saat krizi yaşayan Demet Akalın, artık kimseye pahalı hediye almadığını açıkladı. Öte yandan yakın dostu Selin Ciğerci'yi takipten çıkan Demet Akalın, konuyla ilgili soruya sessiz kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin