Demet Akalın'ı kızdıran yorum!

Apaçi müziği yorumu Demet Akalın’ı çıldırttı...

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın'ı kızdıran yorum!

Demet Akalın'la geçmişte birçok çalışmaya imza atan aranjör Erdem Kınay'ın dün İngilizce attığı "Apachi müziği geri döndü" tweet'i ortalığı karıştırdı.



Demet Akalın'ı kızdıran yorum!



Demet Akalın'ı kızdıran yorum! - Resim : 2



Kınay’ın Demet Akalın’la hazırladığı “Kulüp” isimli şarkısının teaser’ını sosyal medyadan yayınlayan aranjör Ozan Doğulu’nun hemen ardından bu tweet’i atması manidar bulundu.



Demet Akalın'ı kızdıran yorum! - Resim : 3



KAVGANIN GEÇMİŞİ



Erdem Kınay’ın daha sonra tweet’ini silmesi dikkat çekti. Olayın geçmişi ise oldukça ilginç, Demet Akalın ile Erdem Kınay’ın arası geçen yaz bozulmuştu. Akalın’ın yıllardır küs olduğu Hande Yener’in plajında müzik yapan Erdem Kınay, yanlışlıkla Demet Akalın’ın şarkısını çalınca ortalık karışmıştı. Erdem Kınay, playlist'inde otomatik olarak çalmaya başlayan şarkıyı hemen değiştirmiş ancak bu durum bile Yener'i sakinleştirememişti. Kınay, olay sonrası Hande Yener’i aradı ama ünlü popçu telefonlara çıkmadı. Daha sonra Demet Akalın da Erdem Kınay’a tavır aldı. Ünlü popçu, Twitter'dan bir hayranının “Erdem senin sayende bir yerlere geldi. Önceden adı sanı okunmuyordu. Bırak çalmasın ufacık beach'te. Seni memleket dinliyor” mesajına “Bana değil, kendi şarkısına saygısızlık etmiş” cevabını vermişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin