Demet Akalın'dan 'Dünya Güzellerim' iddialarına yanıt!

Ünlü şarkıcının yeni sezonda Banu Alkan'ın yerine Dünya Güzellerim'e dahil olacağı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın'dan 'Dünya Güzellerim' iddialarına yanıt!

Show TV'nin gezi-eğlence programı Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda, Banu Alkan'ın yerine ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın dahil olacağı iddia edilmişti.



Demet Akalın Onur Akay’ı yalanladı



Ünlü şarkıcı Demet Akalın, magazin dünyasının ‘Felaket Tellalı’ olarak ün yapan şarkıcı Onur Akay’ın, kendisi ile ilgili ortaya attığı iddiayı yalanladı. 'Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda Banu Alkan'ın olmayacağını ve yerine Demet Akalın'ın getirileceğini, Instagram adresinden iddia eden ünlü şarkıcı Onur Akay, Demet Akalın tarafından yalanlandı.



'İşim gücüm var benim'



Twitter adresinden bu iddia ile ilgili konuşan Demet Akalın, “Ne alaka ya? Hiç böyle bir teklif gelmedi yalan haber. Ben o kadar boş muyum, işim gücüm var.” açıklamasını yaptı. Akalın’ın açıklamasından hemen sonra, Akay yaptığı paylaşımı sildi.



Demet Akalın'dan özür diledi



Onur Akay’a ulaşan gazeteciler ise, “Demet Akalın sizi yalanladı. Neden  Akalın hakkında böyle bir iddiada bulundunuz?” sorusu üzerine Akay, “Ben çıkan haberlerden sonra yorum yapmıştım. Demek ki çıkan haberler hakkında da yorum yapmamak lazım. Bundan sonra her haber sitesine 

güvenmeyeceğim. Demet Akalın’dan çok özür dilerim.” dedi.



Dünya Güzellerim'de Banu Alkan'ın yerine kim gelecek?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin