Deli Gönül geldi, Pazartesi reytingleri nasıl etkilendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, reytingleri masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Deli Gönül geldi, Pazartesi reytingleri nasıl etkilendi?

İlk iki bölümü Salı akşamı yayınlanan FOX’un yeni dizisi Deli Gönül, beklenen reytingi alamayınca, hızlı bir kararla gün değiştirdi. 3’üncü bölümüyle Pazartesi günü ekrana gelen dizi Total’de 3.34, AB’de 3.78 ve ABC1’de de 3.73 reytingle tüm kategorilerde 2’inci oldu. Salı günü yayınlandığı bölümlere oranlara, reytinglerde 1’in üzerinde bir artış gösterdi.



Çıkmaza giren aşk hikayesi



Dizinin yükselişinde gün değiştirmesinin elbette büyük bir etkisi oldu. Ancak, ilk bölüme çok fazla olayın sığdırılması, ikinci bölümün ise daha durgun geçmesinin ardından, üçünü bölümle dizi biraz daha hareketlenmeye başladı. Mehmet Kadir (Murat Ünalmış), Fatmanur’u (Tuvana Türkay) ölü bildiği için, Türkan’la (Çiğdem Batur) Şükran’ın velayetini alabilmek için evlenmişti. Fatmanur da kendisini terk ettiğini düşündüğü Mehmet Kadir’in evlendiğini öğrendikten sonra Ahmet’le (Ogün Kaptanoğlu) yakınlaştı ve dünkü bölümün sonunda da evlendi. Kadir ve Fatmanur’un çıkmaza giren aşkı, ilerleyen bölümlerde izleyici tutmaya devam edecek mi? İzleyip, göreceğiz.



İki Yalancı Total’de zirvede ama...



İki Yalancı (Kanal D) ilk bölümünde olduğu gibi, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle de zirvede kalmayı başardı. Dizi Total’de 3.41 reytingle 1’inci, AB’de 3.42 reytingle 3’üncü ve ABC1’de 3.06 reytingle üçüncü oldu. İlk bölüme göre reytinglerinde biraz düşüş yaşamış olsa da, Total’de ilk sırada yer alması önemliydi. Deli Gönül’ün Pazartesi gününe geçmesiyle, reyting kartları yeniden dağıtıldı. İlerleyen bölümlerde işi sıkı tutmayan, reyting kaybetmeye mahkum olacaktır.



Çember serisi zirvedeki yerini sağlamlaştırıyor



Star’ın polisiye filmler serisinin 3. filmi Çember: Evimdeki Yabancılar, ilk iki filmden farklı olarak 21.45’de yayınlandı. Öncesinde Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı efsane film Kibar Feyzo yayınlandı. Kanal neden böyle bir değişikliğe gitti, bilmiyorum. Ama Çember serisi, reytinglerini arttırarak yoluna devam ediyor. Çember: Evimdeki Yabancılar; Total’de 3.31 reytingle 3, AB’de 4.68 reytingle 1 ve ABC1’de 4.03 reytingle ilk iki filmden daha fazla izlendi. Saat değişikliği ve öncesinde Kibar Feyzo’nun yayınlanması da etkili olmuştur elbette ama izleyiciler Çember serisi filmlerini sevdi.



Çember: Evimdeki Yabancılar’a Goncagül Sunar, Füsun Erbulak ve Duygu Yetiş konuk oldu. Serhat Kılıç bu filmin de en renkli siması olmayı başarırken, Barış Bağcı karizması ve cinayet çözme yeteneğini bir kez daha gösterdi. Pelin Akil Altan ve Anıl Altan’ın sahneleri ise keyifle izlenmeye devam ediyor. Son bir not olarak; Serinin 4. filmine Melisa Sözen konuk olacak.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin