'Dekolte' tartışmalarının ardından 'Velihat' programının yeni sunucusu belli oldu! İşte o isim

Gözde Kansu'nun 'Velihat' programından 'dekolte' tartışmaları üzerine ayrılmasının ardından yeni sunucu belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Dekolte' tartışmalarının ardından 'Velihat' programının yeni sunucusu belli oldu! İşte o isim

Cumartesi akşamları Atv’de yayınlanan müzik yarışma programı 'Veliaht’ın yeni sunucusu ekranların deneyimli ismi Murat Başoğlu oldu. Veliaht’ın ilk yayınında sanatçı dostlarının ve seyircilerin oylarıyla finale yükselen Niran Ünsal ve Veliahtı Hande Ünsal’ın yerini bu hafta Emre Altuğ, 22 yaşındaki Veliahtı Muharrem Öztürk alacak.



Murat Başoğlu Kimdir? 



Murat Başoğlu, 1968 yılında İzmir’de doğmuştur. 17 yaşından itibaren Mankenlik yapan Murat Başoğlu, 10 yıl süren mankenlikten  sonra ekranlara transfer oldu ve televizyonda da yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirdi.



Televizyonda ilk iş olarak 1996 yılında Şebnem Dönmez ile “Sabah Şekerleri” proğramını sundu. 1997 yılında Şebnem Dönmez ile “Görevimiz Tehlike” adlı yarışma programını sundu. 2012 yılında “Bir milyon Canlı Para” adlı yarışma proğramını sundu.



8 Haziran 2012'de Star TV'de yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarı şma proğramının 1. Sezonunun sunuculuğunu yaptı.



2013 yılının başında yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen “Bir Fikrin mi Var?” adlı yarısma programında sunuculuk yapıt.



Murat Başoğlu, 2003 yılında Hande Bermek ile evlendi. Can adında bir oğlu vardır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin