dekk'in açılış haftasında üç yeni konser

dekk’te, misafirler bu hafta Sufle, Kaan Düzarat ve Kalben gibi başarılı isimlerin sahnesiyle keyifli dakikalar geçirecek.

Google Haberlere Abone ol
dekk'in açılış haftasında üç yeni konser

İstanbul’un kalbinde konumlanarak şehir hayatının yeni adresi olmayı hedefleyen dekk, geçtiğimiz hafta kapılarını açtı. Açılış haftasında çeşitli etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapan dekk’te, misafirler bu hafta Sufle, Kaan Düzarat ve Kalben gibi başarılı isimlerin sahnesiyle keyifli dakikalar geçirecek.

dekk'in açılış haftasında üç yeni konser

Geçtiğimiz hafta tüm ziyaretçilerine kapılarını açan ve İstanbul'un birbirinden farklı yerlerinde olan lezzet noktalarını buluşturan bir istasyon görevi de üstlenen dekk; kültür sanat etkinlikleri, konserleri ve atölyeleriyle "Hafta sonu ne yapacağız?" sorusuna nihai yanıtı vermeye devam ediyor.

dekk'in açılış haftasında üç yeni konser - Resim : 2

Beşiktaş, Maçka, Nişantaşı, Harbiye gibi lokasyonların kesişim alanında açık havada 2.500 metrekarelik bir yeme-içme-sosyalleşme alanı olarak tanımlanabilecek ve Maçka Parkı'na sadece 100 adım uzaklıkta bir kaçış noktası olan dekk, ‘’CoolFood, CoolMood’’ mottosuyla Banko Burger, Nappo Pizza, Yumami, Rita Deli, Green Department ve dekk bar gibi şehrin ayrı noktalarındaki gastronomi duraklarına aynı alanda ev sahipliği yapıyor.

dekk'in açılış haftasında üç yeni konser - Resim : 3

dekk’te gün boyu sürecek spor, dans, skate gibi aktivitelerin yanı sıra, 9 Ekim Cumartesi19.00’da Sufle sahne alırken, misafirler 20:30’da Kaan Düzarat’ın performansıyla eğlenecek.

dekk'in açılış haftasında üç yeni konser - Resim : 4

Kalben biletleri, biletix’te!

13 Ekim Çarşamba ise, dekk’te başarılı sanatçı Kalben sahne alacak. Kalben’in performansını dinlemek isteyen misafirler için, biletler biletix’te satışta. Çeşitli etkinliklere ve konserlere ev sahipliği yapan dekk’te, gelecek hafta da Oktoberfest heyecanı yaşanacak.

dekk'in açılış haftasında üç yeni konser - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin