Değer Deniz'in katil zanlısı adliyede!

Öldürülen müzisyen Değer Deniz'in katil zanlısı İstanbul Adalet Sarayı'na gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Değer Deniz'in katil zanlısı adliyede!

İstanbul Beyoğlu'ndaki evinde boğularak, öldürülmüş halde bulunan müzisyen ve ses sanatçısı Değer Deniz'in ölümüyle ilgili gözaltına alınan C.M. (17) İstanbul Adalet Sarayı'na gönderildi.



Olayın yaşandığı evin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, C.M.'nin Deniz'in evine camdan girdiğini tespit etti. C.M.'nin evden klarnet takımı ve cep telefonu çaldığı sırada sese uyanan ve bağıran Deniz'i boğarak öldürdüğü belirlendi. Polis dün akşam saatlerinde Beyoğlu'nda bir adrese baskın yaparak C.M'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli C.M. önce Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi ardından yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. 



"SESLERE UYANDI"



Cinayet sonrası güvenlik kamerasına yansıyan C.M.nin daha önce uyuşturucu ve hırsızlık suçundan sabıka kaydı bulduğu öğrenildi.



C.M.'nin poliste verdiği ifadede, "Olay günü hırsızlık yapmak için eve girdim. Ben içerideyken ev sahibi uyuyordu ,seslere uyandı. Ben de paniğe kapıldım. Odasına girip boğarak öldürdüm. Evdeki klarnet ve cep telefonunu alıp evden çıkıp gittim. Çaldığım eşyaları daha sonra bir dükkâna sattım" dediği öğrenildi.



Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan C.M. adliyeye gönderildi. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin