DEFNE SAMYELİ'NİN GOOGLE KORKUSU

Eren Talu "Eşim Defne Samyeli beni aldattı. Haysiyetsiz bir yaşam sürdü. Durumum Nazire Şenlendirici'ye benziyor" dedi. Defne Samyeli'nin en büyük korkusu ise kızları Derin ve ...'nin babalarının bu açıklamalarını 'google'dan okuyup kötü etkilenmeleri...

Google Haberlere Abone ol
DEFNE SAMYELİ'NİN GOOGLE KORKUSU

Şiddet, iflas ve alkol




Mimar Eren Talu, 4 Ekim Pazar gecesi Beyoğlu'ndaki 'Heaven' adlı gece kulübünden çıkarken bir genç kızla yakalanmıştı. 14 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Defne Samyeli ise bu ihanetin ardından Eren Talu'ya boşanma davası açmış, 1.5 milyon TL tazminat talep etmişti. Dava dilekçesinde şu yazılıydı: Eşimden psikolojik şiddet görüyorum! Galatasaray'ın Seyrantepe projesine 86 milyon TL yatıran, ama TOKİ'yle sözleşmesi fesheldiği için iflasın eşiğinde olan Eren Talu'nun iddiası ise şuydu: Defne zaten boşanacaktı. Çünkü işlerim bozulmuştu.


 


Hem aldattı hem tazminat istedi


Eşine defalarca 'dön' diye yalvaran Eren Talu, Defne Samyeli'nin kararlı olduğunu anlayınca açıklamalarını sertleştirdi. Talu "Defne'nin de günahları var. Haysiyetsiz bir yaşam sürdü. Beni aldattı. 500 bin TL tazminat istiyorum. Hüsnü Şenlendirici tarafından aldatılan Nazire Şenlendirici ile aynı kaderi paylaşıyorum" dedi. Alkol sorunu olduğu iddia edilen Eren Talu'nun bu saldırısı karşısında Defne Samyeli sessizliğini bozmaya karar verdi. 2 gün içinde basın açıklaması yapacak olan Defne Samyeli'nin avukatı Ayşegül Andıç dün POSTA'ya konuştu.




 


Kızları için çok korkuyor


Avukat Ayşegül Andıç "Defne bu olaydan dolayı aşırı yıprandı. Ortada 14 yıllık bir evlilik, 2 güzel çocuk var. Bu evliliğe maddi-manevi her şeyini verdiğini hepimiz biliyoruz. Kanıtlarımız var. Defne Hanım 'Kızlarım, babalarının anneleri hakkında söylediği o kötü ve iğrenç şeyleri 'google'dan ya da gazetelerden öğrenebilir.  Bir anne olarak bundan çok korkuyorum, endişe içindeyim. Nasıl engelleyeceğim?' diye sürekli panikte. İhanet iddiası asla gerçeği yansıtmıyor. Defne çok şaşkın ve aşırı üzgün. Birkaç gün içinde basın açıklaması yapacak.


posta.com.tr


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin