DEFNE SAMYELİ'NDEN EŞİ EREN TALU'A ŞOK SUÇLAMA: EREN'İN BULAŞTIRDIĞI VİRÜSTEN KANSER OLDUM

Sunucu Defne Samyeli’nin açtığı boşanma davasında eşi mimar Eren Talu ile ilgili ilginç suçlamalar yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
DEFNE SAMYELİ'NDEN EŞİ EREN TALU'A ŞOK SUÇLAMA: EREN'İN BULAŞTIRDIĞI VİRÜSTEN KANSER OLDUM

Samyeli daha önce tedavi görüp iyileştiği kanser hastalığına eşinden cinsel yolla bulaşan bir virüs nedeniyle yakalandığını öne sürdü.


 Mimar eşi Eren Talu’ya boşanma davası açan ünlü sunucu Defne Samyeli mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde eşiyle ilgili çok ağır iddialarda bulundu. 10 yıl önce rahim kanseri olmasının sebebi olarak da eşi Eren Talu’yu gösteren Defne Samyeli’nin avukatı dava dilekçesinde şunları dile getirdi:


“Eren Talu müvekkilimi (Defne Samyeli) 14 yıllık evlilikleri boyunca defalarca kez aldattığını gazetelere açıkladı. Eren Talu’nun bu çok eşli cinsel yaşamı nedeniyle müvekkilim de HPV virüsü kapmış, bu sebepten dolayı rahim ağzı kanseri geçirerek ölümden dönmüştür. HPV virüsü erkekte herhangi bir septoma yol açmadığı halde erkekten kadına bulaşan bazı türleri öldürücü nitelik taşıyan bir virüstür. Rahim ağzı kanserine neden oluyor bu virüs. Eren Talu’nun ilk eşi de bu virüs yüzünden sağlık problemleri yaşamış ve bu yüzden İsviçre’de tedavi görmüştür. Defne Samyeli yaşadığı bu rahatsızlığa tanık olarak kendisini o dönemde tedavi eden Prof. Dr. Sema Kahraman da şahit olarak gösterilirken bir de yine aynı doktorun imzası olan rapor da dosyaya konuldu. Kahraman’ın yazdığı raporda şu ifadeler yer aldı: “Sayın Defna Samyeli 2000 yılından beri hastamdır. Kendisinde erkekten bulaşan bir virüs olan HPV saptanmıştır. Bu yüzden de tedavi görmüştür.”


Talu’nun kaçamak listesi


Defne Samyeli eşi Eren Talu’nun 14 yıllık evlilikleri boyunca kaçamak ilişki yaşadığı kadınların isimlerinden oluşan bir liste de sunmayı ihmal etmedi. Dava dilekçesinde bu liste “Eren Talu’nun bir gecelik ilişkileri dışında devamlılık arz eden ilişkileri aşağıda sıralandığı gibidir” sözleriyle yer aldı. Samyeli, eşi Eren Talu’nun evlilikleri boyunca kendisini 2001-2003 yılları arasında Antalya Hillside Su Otel’in inşaatında çalışan bir mimarla, ayrıca 2002-2004 yılında Bodrum Türkbükü Ev otelin inşaatında çalışan başka bir mimarla aldattığını öne sürdü ve isimlerini de dilekçeye avukatı aracılığıyla ekledi. Ve yine aynı dilekçede Talu’nun özel hayatıyla ilgili şu ifadelere yer verildi:


“2005 yılında Antalya Belek’de yapımına başlanan Adam&Eve otelin inşaatı sırasında stajyer mimar Serap Şenyüz. Eren Talu’nun hala hayatında olan Serap Şenyüz yine Talu’ya ait CE mimarlıkta işe başlamıştır. Eren Talu Serap Şenyüz’ü 2007 yılında yabancı dil eğitimi için Londra’ya da göndermiştir. Hatta 2007 sonbaharı’nda eşi Defne Samyeli ve çocuklarıyla tatil için Paris’deki Disneyland’a geldiğinde Eren Talu trenle Londra’ya giderek Serap Şenyüz’ün yanına gitmiştir. (Tren bileti mevcuttur)”


İstanbul Adliyesi 1. Aile Mahkemesi’nde görülen dava dosyasında Eren Talu da eşinin kendisin Richard Gizbert isimli evli bir televizyoncuyla aldattığını öne sürdü.


HPV virüsü nedir?


HPV enfeksiyonu cinsel yolla bulaşan hastalıklar grubunda yer alır. Özellikle çok sayıda cinsel eşi olan (veya öncesinde olmuş olan) bireyler ve bu bireylerin eşlerinde yaygındır. Virüsün bulaşması başka bir bireyin enfekte bölgesinin (penis gibi) mukozalara (ağız ve vajina gibi), ya da doğal olarak nemli bölgelere (anüs gibi) temasıyla olur. HPV’nin çok sayıda alt tipi vardır. Bu alttiplerden bazıları hücrelere olan etkileriyle hücrelerin kendi kendine hızla ve kontrolsüzce çoğalabilen hücrelere dönüşmesine neden olmaktadır. Hücrelerin kontrolsüzce çoğalma özelliği kazanması ise hücrelerin bulunduğu dokuda kanser oluşumu riskini beraberinde getirmektedir.


Gülşen Yüksel / VATAN ÖZEL HABER

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin