Defne Samyeli'den samimi itiraflar!

Cine5 ekranlarında yayınlanan programa katılan sunucudan samimi açıklamalar.

Google Haberlere Abone ol
Defne Samyeli'den samimi itiraflar!

Cine5 ekranlarında yayınlanan İsmi Lazım Değil’de Esin Övet ve Savaş Özbey’in konuğu Defne Samyeli’ydi. Sunucu, televizyon dünyası ve ekran arkasındaki hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

 

“Haberciliğin eski heyecanı kalmadı”

Haberin en önemli isimleriyle çalıştığını anlatan Defne Samyeli, haberde heyecanın azaldığını ve  haber programı seyreden fazla kimsenin kalmadığını düşünüyor. Kendisinin de saatler süren yeni tartışma programlarından çok sıkıldığını söyleyen Samyeli, program saatlerinin uzatılmasının da haber programlarının izlenmesini azalttığını belirtti.

 

Uğur Dündar haberin starıdır”

Haber dünyasında Ufuk Güldemir, Mehmet Ali Birand, Uğur Dündar ve birçok usta isimle çalıştığını belirten Defne Samyeli için Uğur Dündar’ın yeri ayrı. “Uğur Dündar’a çok hayrandım. Benim için gelmiş geçmiş en önemli TV starıdır. diyerek usta haberciye hayranlığını paylaştı.

 

“Sokakta Kıvanç gibi çok yakışıklı var, ama Kıvanç gibisi yok”

Esin Övet’in Kıvanç Tatlıtuğ’un “yakışıklılık” açıklamaları ile ilgili sorusu üzerine, güzelliğin ekran önünde bir avantaj sağladığını söyleyen Samyeli,  “Yarışmadan sonra hepimize sunuculuk teklif edilince kabul ettim. Güzelliğin hayatta herkese, erkeklere de faydası var. Bilimsel araştırmalarda böyle diyor. Görselliğe dayanan işlerde güzellik bir avantaj getiriyor. Sadece güzellik çok sıkıcı bir şey. Kıvanç gibi çok yakışıklı var, ama Kıvanç gibisi yok. Herkes oyunculuk yeteneğini konuşuyor, ustalarda beğeniyor demek ki bir yerlere gelebilmiş.” dedi.

 

“Seda Sayan’la rekabet haber rekabetinden daha zor”

Habercilikten gündüz kuşağı programına geçtiği dönemde zorlandığını söyleyen Samyeli, Savaş Özbey’in “Haberdeki rekabet mi? Seda Sayanla mı rekabet zordu?” sorusuna “Kesinlikle Seda Sayan’la rekabet daha zor tabii ki. Teklif geldiğinde gündüz seyircisinin profilini değiştirmek istiyoruz dediler. Ben olduğum için iki ay sürdü, yoksa üçüncü günde kaldırılırdı. Ama biz gayet iyi niyetle çalıştık.” diyerek anlattı.

 

Defne Samyeli gündüz programı yaparken, ortaya çıkan frikik haberlerini de yorumladı. “Haberdeyken böyle şeyler önemli değildi. Dekolte elbisemi haber dışında giyerdim. Gündüz programının birinci gününde bir talihsizlik yaşadım. Sandalyeler yetişmeyince stüdyodaki sandalyelere sığmadım, karşımda vali var diğer konuklar var. Bacak bacak üstüne atmaya çalışmışım. Ekranı dondurunca kapaktan “şort açılımı” diye girmiş ertesi gün faklı bir kıyafet giydim. Bu sefer kanaldan uyarı aldı, kapandı dediler.” diyerek yaşadıklarını paylaştı.

 

“Yüzümün güzelliğini yüz jimnastiğine borçluyum”

Defne Samyeli yüzünün duru güzelliği için estetik operasyon yaptırdığını söyleyenlere de cevap verdi. “Hiçbir estetiğim yok, yüz jimnastiği yapıyorum. Annem yaptığım hareketleri görünce “sakın arkadaşlarının yanında yapma” dedi. 10 yıldır bu jimnastiği yapıyorum. Sabah kalkınca yapmak gerekiyor. Çok faydasını gördüm. Güzel yemek de yerim ama metabolizmam hızlı. Kendimi seviyorum.13 yaşımdan beri cildime bakıyorum. Nem maskemi her zaman sürerim. Sezeryandan çıkınca bile yüzüme maske yaptım. Depresyonda bile olsam yüz maskemi mutlaka yaparım.” diyerek ekrandaki güzelliğini bakım ve spora borçlu olduğunu anlattı.

 

“Müzikal yıldızı olmayı hala istiyorum”

Müziği ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini anlatan Defne Samyeli “Çocukken şarkıcı olmak isterdim .Uzun yıllar şan eğitimi aldım. Amacım müzikal yıldızı olmaktı. Bir gün Melih Kibar beni dinledi beğendi. Albüm yaptık ama ben o dünyaya hazır değildim, televizyonla doluydum. Melih’in şarkıları da bana büyük kaldı. Ama müzikal yıldızı olma isteğim hep var. Bilmediğim bir Broadway Show’u hemen hemen yoktur. Böyle bir teklif olursa çalışıp yaparım.” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin