Defne Samyeli, Mustafa Sandal ile aşk yaşadı mı?

Defne Samyeli, Mustafa Sandal'ın "Beni Ağlatma" isimli kitabında yer alan aşk iddiaları hakkında yakın çevresine yalanlayan bir açıklama yaptı. Samyeli'nin yakın çevresine Sandal ile aşk yaşamadığını belirterek o dönemde evli olduğuna dikkat çektiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Defne Samyeli, Mustafa Sandal ile aşk yaşadı mı?

Mustafa Sandal okuyucuyla buluşturduğu "Beni Ağlatma" adlı kitabıyla şu günlerde adından söz ettiriyor... Kitabında önceki yıl anlaşmalı olarak boşandığı 10 yıllık eşi Emina Jahovic, Tuba Ünsal, Sabahat Doğanyılmaz aşk yaşadığı kadınlara da yer veren Sandal'ın geçmişte Defne Samyeli ile ilişki yaşadığını açıklaması ise herkesi saşırttı.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Ağla Ağla" adlı single çalışması ve Cem Yılmaz'la ayrılığıyla gündemde olan Defne Samyeli cephesi kitap için kendilerinden izin alınmadığını, durumdan haberlerinin bile olmadığını belirtti.

Mustafa Sandal kitapta Samyeli için "Defne Samyeli ne istediğini bilen net bir kadındır. Bana 'Senin bakış açın ve modun buysa bana hiç uymuyor' dedi. Yapması gerekeni yaptı ve beni terk etti" satırlarını yazdırmıştı. Ünlü popçu eski sevgililerinden izin almama nedenini de bir röportajında "Çünkü onlardan onore ederek bahsediyorum" şeklinde açıklamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin