Defne Samyeli hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, ekranlara dönüyor. Son olarak geçen yıl ekran macerasıa 12 bölüm süren, Star'da yayınlanan Sol Yanım dizisinde rol alan Samyeli, iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Defne Samyeli hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Spikerliği bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinde devam etme kararı alan Defne Samyeli, Sol Yanım dizisinin ardından ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isim Defne Samyeli, atv ekranlarının fenomen hale gelen Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil oldu. Samyeli'nin hayranları büyük mutluluk yaşadı.

Defne Samyeli hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor?

Son olarak Sol Yanım dizisinde başrol olarak yer alan, şarkıcılık ve oyunculuğu birlikte yürüten Defne Samyeli dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık magazin manşetlerini süsleyen Defne Samyeli, yoğun geçen bir dönemin ardından uzun bir tatile çıktı.

Defne Samyeli hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor? - Resim : 2

Samyeli'nin yeni projesi belli oldu. Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden aldığı teklifleri reddeden Samyeli, atv'nin iddialı dizisiyle anlaşmaya vardı.

Defne Samyeli hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor? - Resim : 3

DEFNE SAMYELİ ALDATMAK KADROSUNA DAHİL OLDU

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Samyeli, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör'ün paylaştığı Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü isim, dizide Elmas isminde bir avukata hayat verecek.

Defne Samyeli hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor? - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin