DEFNE SAMYELİ EKRANA DÖNÜYOR

Son dönemde özel hayatındaki sorunlarla gündeme gelen ünlü haber spikeri Defne Samyeli farklı bir programla yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Ayrıntılar şöyle:

Google Haberlere Abone ol
DEFNE SAMYELİ EKRANA DÖNÜYOR

 


Defne Samyeli atv ile ekrana dönüyor


Sabah gazetesinin haberine göre, Defne Samyeli yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Hafta içi her gün yayınlanacak kuşak programın adı da ünlü sunucunun adını taşıyor: "Defne" Her Şey Bambaşka.


Program hakkındaki haber şöyle:


"Defne" Her Şey Bambaşka, hayranlarının uzun süredir sabırsızlıkla beklediği deneyimli ve başarılı sunucu Defne Samyeli ile ekranlarda gündüz kusağı programlarına bambaşka bir soluk getirecek. Haberci kimliği ile tanıdığımız Defne Samyeli bu kez gündüz kuşağında hafta içi her gün izleyenlerin karşısına çıkacak. Hayata eğlenceli yönünden bakmayı ihmal etmeyecek olan bu program, haber, magazin, gündemdeki konular, özenle seçilmiş çok özel konuklarıyla renkli saatlere imza atacak. Kendi deneyim ve birikimlerini de bu güne kadar izleyicinin alışık olmadığı bir rahatlıkla ekrana taşıyacak olan Samyeli, gündüz kuşağı programları ile ilgili alışılmış algıyı değiştirecek.


Özel tasarlanmış çok şık bir dekor içinde, programa katılan konuklarını ağırlayacak olan Defne Samyeli, gündemine aldığı konular hakkında, birinci dereceden ilgili konukları ile alışık olmadığınız ve çok seveceğiniz özel sohbetler gerçekleştirecek. Defne programda " Yaşayan Gündem"in sohbetini yaparken, unutulmayan ve unutulmayacak olan görüntüleri de ekranlara getirecek. "Defne" Her Şey Bambaşka, aynı zamanda en ciddi konuların hiç akla gelmeyecek farklı bir yönüyle nasıl ele alınacağını Türk izleyicisine gösterecek. Renkli bakış açısıyla konuşulmayacağı sanılan konuları Türkiye'nin tartışılan konuları arasına sokabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin