Deep Purple için geri sayım başladı

Grup, 24 Mayıs Cumartesi akşamı KKTC'de konser verecek.

Google Haberlere Abone ol
Deep Purple için geri sayım başladı

İngiltereli rock müzik grubu Deep Purple’ın, Yakın Doğu Üniversitesi’nin 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs Cumartesi akşamı KKTC’de vereceği konser için geri sayım başladı. 



25. eğitim-öğretim yılını kutlayan Yakın Doğu Üniversitesi dünyanın her yerinden gelen müzikseverlerin biletsiz izleyebileceği Deep Purple konseri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir ilke imza atıyor. Böylesine büyük organizasyona ilk kez ev sahipliği yapılan adada, dünyanın efsanevi gruplarından Deep Purple’ı ağırlayacak olan KKTC Yakın Doğu Üniversitesi 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek konserle tarihi bir güne ev sahipliği yapacak. 



Müzikseverler, YDÜ’nün 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek konser için geri sayıma başlarken, tarihi konserin hazırlıkları da son hız devam ediyor. YDÜ’nün Central Park, Hyde Park gibi dünyanın en büyük parklarını örnek alarak hayata geçirdiği, Deep Purple konserinin de gerçekleşeceği Park Near East’in 235 bin m2’lik alandaki inşası sürüyor. Öte yandan konser için, 50m genişliğinde ve 25m derinliğinde 1,250 m2’lik devasa bir sahne hazırlanıyor.



Herkese kapılarını açan Yakın Doğu Üniversitesi, 'Konser günü tulumunu veya çadırını al, gel!' diyerek konsere gelenlere; Park Near East’in 40 bin metrekarelik çadır alanında konaklama ve çadırı olmayanlara da çadır temin etme imkanı sunuyor. 



24 Mayıs 2014, Cumartesi günü, ücretsiz gerçekleşecek konsere katılmak isteyenlerin www.neu.edu.tr adresinden form doldurarak kayıt yaptırmaları yeterli.


Etiketler deep purple konser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin