Fatih Terim'in kızından duygusal paylaşım

Coronavirus'e yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için kızı Merve Terim Çetin, kişisel sosyal medya hesabından hem duygusal, hem de sitem dolu bir paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'in kızından duygusal paylaşım

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin, Coronavirus'e yakalanarak hastanede tedavi altına alınan babası için bir paylaşımda bulundu. Çetin, “Bu duruma vesile olan herkesten hesap sormak istiyorum” derken, yaşadığı üzüntüyü kelimelere döktü.

Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin’in Instagram’dan yaptığı paylaşım şöyle:

"24 saattir hiç uyumadım. Gece olunca korkum daha da artıyor tam bu saatlerde başlıyor endişem; iyiye gidiyor olması yüreğime su serpmiyor ama oradan çıkmadan da iyiyi düşünemiyorum tam. Uzakta olduğum için daha da tedirginim. Çalan son 2 gece yarısı telefonunda birinde dedemi, birinde anneannemi kaybettim. İyi düşünmeye çalışıyorum, atlatacak diyorum kuvvetli o diyorum sonra bile bile göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum. Buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor. İnanılmaz sinirliyim. Buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum.

Yaman’a belli etmemeye çalışıyoruz ama çocuk bu seziyor. “Dedem sakallarını kesmemiş bir şeye mi üzgün, sen de o yüzden mi ağlıyorsun” dedi bugün… Onun için güçlü olayım diyorum, onu da beceremiyorum. Kendimi teselli edip her şey yoluna girecek, geçecek diyorum ama akşam oluyor. Akşam olunca haber alamıyoruz, bir türlü sabah da olmuyor, geçmiyor da zaman bir tek yazmak iyi geliyor sanırım. O bize olan her şeyi göğüsler hep, onun için ben de bunu göğüsleyebilsem onun için diyorum, onu da yapamıyorum. Hiçbir şey yapamamak da canımı acıtıyor. Uzun lafın kısası ona bir şey olacak korkusunu içimden atamıyorum çünkü o bizim dağımız ve dağımız giderse bağımız kopar bizim."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 saattir hiç uyumadım, gece olunca korkum daha da artıyor tam bu saatlerde başlıyor endişem; iyiye gidiyor olması yüreğime su serpmiyor, ama ordan çıkmadan da iyiyi düşünemiyorum tam, uzakta olduğum için daha da tedirginim, çalan son 2 geceyarısı telefonunda birinde dedemi, birinde anneannemi kaybettim, iyi düşünmeye çalışıyorum atlatıcak diyorum kuvvetli o diyorum, sonra bile bile göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum, buna sebep olanların hiç bir bedel ödemeden evlerinda rahatça oturmaları kanıma dokunuyor, inanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum, Yaman'a belli etmemeye çalışıyoruz ama çocuk bu seziyor, dedem sakallarını kesmemiş bir şeye mi üzgün, sende o yüzden mi ağlıyosun dedi bugün, onun için güçlü olayım diyorum onu da beceremiyorum,kendimi teselli edip herşey yoluna girecek, geçecek diyorum ama akşam oluyor, akşam olunca haber alamıyoruz, bir türlü sabahta olmuyor, geçmiyor da zaman bir tek yazmak iyi geliyor sanırım, o bize olan herşeyi göğüsler hep, onun için ben de bunu göğüsleyebilsem onun için diyorum, onu da yapamıyorum, hiçbirşey yapamamakta canımı acıtıyor, uzun lafın kısası ona bişey olacak korkusunu içimden atamıyorum çünkü o bizim dağımız, ve dağımız giderse bağımız kopar bizim 💌

Merve Terim Cetin (@merveterimcetin)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin