'Dayı' setinde ikinci taciz iddiası!

Ufuk Bayraktar’ın başrolü üstlendiği ve çekimleri Adana’da devam eden “Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filminin setinden yeni bir taciz iddiası ortaya atıldı. Filmde çocuk oyuncu koçluğu yapan Yağmur Çağlan sözlü tacize uğradığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
'Dayı' setinde ikinci taciz iddiası!

Ufuk Bayraktar’ın başrolü üstlendiği ve çekimleri Adana’da devam eden Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin setinde çalışan makyöz Alev Ünal Nayir ve kuaför Metin Tektaş'ın oyuncunun fiziksel ve sözlü tacizine uğramasını iddia etmesinin ardından film setinden ikinci bir taciz iddiası geldi.

Filmde çocuk oyuncu koçluğu yapan Yağmur Çağlan, görüntü yönetmeni Mehmet Türksoy Gölebeyi’nin tacizine uğradığını iddia etti.

Yağmur Çağlan, Mehmet Türksoy Gölebeyi’nin kendilerine 'hişt kızlar' diyerek erekte olmuş atı gösterdiğini ve 'dikkat edin ha' diyerek kahkaha attığını ifade etti.

Yağmur Çağlan, olayla ilgili olarak Tarsus Merkez Polis Amirliği'ne gidip suç duyurusunda bulundu.

Yağmur Çağlan taciz olayıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

'Dayı' setinde ikinci taciz iddiası!

Oyuncular Sendikası konuyla ilgili olarak "04.08.2020 tarihinde, Tarsus’ta çekimleri yapılan “Dayı:Bir Adamın Hikayesi” adlı filmde Çocuk Oyuncu Koçu olarak görev alan meslektaşımız Yağmur Çağlan’ın, Görüntü Yönetmeni Türksoy Gölebeyi tarafından sözlü tacize uğraması iddia konusu olmuştur. Meslektaşımız ile iletişim halindeyiz ve kendisine gerekli desteği sağlıyoruz. Yağmur Çağlan’ın da açıklamasında belirttiği gibi olay özelinde adli süreç başlatılmıştır. Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz" açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin