Davutoğlu ve Babacan'dan Gezi Davası kararı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Gezi Davası'nda şikayetlerini geri çekeceği belirtildi. Osman Kavala, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Yiğit Ali Ekmekçi'ye dava kapsamında cezalar verilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu ve Babacan'dan Gezi Davası kararı

Gezi Parkı eylemleri döneminin AK Partili bakanlarından Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan Gezi Davası'nda şikayetçiler arasında yer almıştı. 8 kişinin tutuklu olduğu davadaki son gelişmeler üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın şikayetlerini geri çekecekleri öğrenildi.

TOPLANTIDA AÇIKLAYACAKLAR

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre bu akşam toplanacak olan Millet İttifakı liderler toplantısında da konunun gündeme geleceği iki genel başkanının kararlarını toplantıda bildirecekleri öğrenildi.

Gezi Davası kapsamında Osman Kavala, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Yiğit Ali Ekmekçi hala tutuklu bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin