Davutoğlu, MHP'den danışman transfer etti

Bir dönem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı olan Prof. Dr. Vedat Bilgin, Davutoğlu'na başdanışman oldu.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu, MHP'den danışman transfer etti

Devlet Bahçeli'nin bir dönem başdanışmanlığını yapan eski MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı oldu. Bilgin, son olarak Gazi Üniversitesi Rektör adayı olmuş; ancak seçilememişti.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski başdanışmanı ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı oldu.



2010 yılında MHP Genel Başkanlığı başdanışmanlığından ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğinden partinin izlediği politikalar nedeniyle istifa eden Vedat Bilgin, Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alıyordu. 



VEDAT BİLGİN KİMDİR?



1954 Bayburt doğumlu Bilgin, Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde yüksek lisans ve doktora yapan Bilgin, 1990-2000 yılları arasında Gazi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştı. 2000'de Başbakanlık Baş Danışmanlığı görevinde bulunan ve 2002 yılına kadar TCDD Genel Müdürlüğü yapan Bilgin, 2003 yılından beri Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeliği yapıyordu. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin