Davutoğlu Balkon'da

Balkon konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam gönderdi

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu Balkon'da

Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da partisinin genel merkezinin balkonunda bir konuşma yaptı. "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganlarıyla bölünen konuşmadan öne çıkan başlıklar şöyle:



Bu balkonu bir demokrasi mekanı yapan Cumhurbaşkanımıza selam olsun.



AK Parti 13 yıldır tek bir şeyin mücadelesini verdi: O da milli irade, milli irade, milli irade. Arkasında millet olanlar, tarih olanlar, irfan, hikmet olanlar eğilmez.



Milletimizin kararı en üst karardır. Nihai karardır. Bu karara saygı bütün siyasi partiler, taraflar için bir zarurettir.



Büyük sınavlardan geçtik. Hiçbir zaman eğilmedik, eğilmeyeceğiz.

11. seçimin de birincisi AK Partidir.



Bu gece tekrar "Bismillah" diyoruz. Büyük başarılara imza attık, atmaya devam edeceğiz.



Bugün AK Parti bir kez daha destan yazmıştır.



AK Parti bu seçimin galibidir ve birincisidir. Bundan hiçbir şüphe yoktur. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkarmaya kalkmamalıdır.

AK Parti 76 ilde milletvekili çıkardı, 56 ilde ve altı bölgede birinci parti oldu. Şimdiden zafer ilan eden ana muhalefet partisi 37 ilde milletvekili çıkaramamıştır. Bu seçim gösterdi ki, Türkiye'nin omurgası AK Parti'dir.

12-13 yıllık kazanımların bekaası için her tür tedbiri alacağız. Bu milletin geleceğinin teminatı AK Parti'dir. AK Parti'nin azimli kadroları dimdik ayaktadır. Biz kendi değerlendirmemizi yapacağız. Milletimizin huzuru için istişare ederek atılması gereken adımları atacağız.



Yarın yeni bir güne yeni bir dava aşkıyla "Ya Allah, Bismillah" diyerek başlayacaksınız. Kimseye AK Parti üzerinden hesap yapılmasına izin vermeyeceksiniz.



AK Parti her şartta milletin omurgası olmaya devam edecek. Hiçbir şekilde durmayacağız. Yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz. 



Bu seçimlerden alınması gereken mesajları hep birlikte değerlendirecek, daha da kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz inşallah. 



Türkiye dışındaki çevreler, paralel yapılar AK Parti'yi zayıflatmaya çalıştılar.  





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin