David Guetta konseri için geri sayım başladı

Dünya çapında 15 milyon albüm satışı bulunan ünlü DJ David Guetta, 27 Haziran akşamı Türk müzikseverlere unutulmaz bir konser verecek.

Google Haberlere Abone ol
David Guetta konseri için geri sayım başladı

Geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul’da 17 bin kişiye konser veren Guetta, Unilife organizasyonu ile bir kez daha İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. AXE’ın katkılarıyla 27 Haziran akşamı KüçükÇiftlik Park’ta yapılacak konserde Guetta’dan önce Suat Ateşdağlı, Mert Hakan Qubicon (Emrah İş & Faruk Sabancı) DJ kabininde olacak.



GÜN BOYU EŞLİK EDECEK 'REFLEKSOLOJİ BİLEN MASÖR' TALEP ETTİ



Ünlü DJ Guetta’nın, dünya turnesi nedeniyle çok yoğun olduğu için, İstanbul’da kaldığı sürece konaklayacağı otelde ve konser alanındaki kulisinde birer masör bulundurulmasını talep ettiği öğrenildi. Masör’ün ayrıca refleksoloji (ayak masajı) bilmesi gerektiği bildirildi. Guetta’nın, organizatörden özel bir İstanbul gezisi ya da eğlencesi istemediği de gelen bilgiler arasında.

Konserin bilet fiyatları ise ikramlar ve konserin izleneceği konuma göre 110 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor.



KISACA DAVID GUETTA



1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'lik yapan David Pierre Guetta, Gum Productions'ı kurdu ve ilk albümü Just a Little More Love'ı 2001'de piyasaya sürdü. Ardından Blaster (2004) ve Pop Life (2007), One Love (2009) ve Nothing But The Beat (2011) albümlerini yayımladı. 23 ödüle sahip olan ünlü DJ, dünya dans müziğinin fenomeni olarak nitelendiriliyor. (İHA)


Etiketler david guetta konser dj
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin