Davalık olmuşlardı! Nilperi Şahinkaya'ya Burak Deniz sorusu

Geçtiğimiz aylarda rol aldığı dizinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gitmiş ve olay çıkarmıştı. Olayı yargıya taşıyan Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan güzel oyuncu, meslektaşıyla yaşadığı sorunla ilgili sorulara dikkat çeken bir yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Davalık olmuşlardı! Nilperi Şahinkaya'ya Burak Deniz sorusu

Rol aldığı 'Şahmeran' dizisinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, geçtiğimiz aylarda gittiği bir otelde meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı. Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni için Adana'da bulunan Şahinkaya, olayla ilgili olarak; "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

'ÖZÜR DİLERİM'

Yaşananların ardından Burak Deniz, sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınlayarak özür dilemişti. Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Geçtiğimiz cuma gününden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve birçok iddiaya sebebiyet veren konuyla ilgili açıklamamı bilginize sunarım. Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur."

'OLAY YARGIDA'

Sonrasında Bebek'te görüntülenen çiftten sevgilisine kahve alan sanatçı Emre Yusufi’ye; Burak Deniz’le mahkemelik olduktan sonra sosyal medya üzerinden Nilperi Şahinkaya ve kendisinden özür dilediği hatırlatılınca, "Özür dileyebilir ama olayın gidişatı değişmiyor. Biz onunla alakalı adım atamıyoruz, yargıdayız” demişti.

'GERİ ADIM ATMADIK'

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay ise Burak Deniz ile yaşadıkları olay ve dava hakkındaki sorular üzerine; "Süreç devam ediyor ve savcı atandı. Uzun zaman olduğu için insanlar da soruyor 'Geri adım mı attınız?' diye ama öyle bir şey yok. Özürlük bir durum yok. Kimsenin de barışma için vesile olmasına gerek yok. Kişisel birçok sorun var. Bu özüre ikna olmamak için çok sebebim var ancak açıklayamam. Çok sebep var" diyerek, başka şeyler de olduğunu ve özürle kapanacak bir konu olmadığını dile getirmişti.

'DAHA DÜN GECE BERABERDİK'

Tüm bunların ardından Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bir mekandan çıkan çift, "Arkadaşlar daha gün gece beraberdik" diyerek kahkaha attı. İkili, ardından, "Dostlarımızla birlikte pazar gününü sohbet edip kahve içerek geçirmek istedik. Onlar da şimdi gitti biz de evimize gidiyoruz. Neredeyse akşam oldu" diye konuştu.

'YETERİNCE KONUŞTUM BENCE'

Şahinkaya, "Burak Deniz ile mahkemeniz devam ediyor mu? Herhangi bir sonuç var mı?" sorusuna; "Bu konuyla alakalı yeterince konuştum bence. Çok konuşmayı tercih etmiyorum. Konuşmama kararı almıştım zaten ama biraz konuştum. Cevap vermek istemiyorum" yanıtını verdi.

Nilperi ve Emre, bir ara aşka gelerek araçlarına yürürken birbirini öptü ve ardından oradan ayrıldılar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin