DasDas yeni yıla yılbaşı panayırı ile merhaba diyor

Kültür sanat ve eğlencenin merkezi DasDas, 25-28 Aralık tarihleri arasında Metropol İstanbul’un katkılarıyla düzenlediği ‘Yılbaşı Panayırı’ ile ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Çocuk etkinliklerinin, dj performanslarının ve konserlerin yer alacağı ‘Yılbaşı Panayırı’, DasDas’ta geçecek sanat dolu yeni bir yılın daha habercisi oluyor.

Google Haberlere Abone ol
DasDas yeni yıla yılbaşı panayırı ile merhaba diyor

DasDas, 2022 yılını hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer alacağı ‘Yılbaşı Panayırı’ ile karşılıyor. Panayır, 25-28 Aralık tarihleri arasında DasDas ziyaretçilerine sanat dolu saatler sunacak

25 Aralık günü 12.00 ve 13.00’de DasDas’ta ücretsiz ‘Çocuk Yogası Atölyesi’ gerçekleşirken 15.00’de ücretsiz yapılacak ‘Tişört Boyama Atölyesi’ çocuklara renkli bir gün yaşatacak.

DasDas yeni yıla yılbaşı panayırı ile merhaba diyor

Aynı gün 13.00 ve 16.00’da Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği ‘Metropol İstanbul Katkılarıyla: Uyku Nereye Kaçar?’ minik tiyatroseverlerle buluşacak. Kadrosunda Pelinsu Ekşioğlu ve Berçem Açığ’ın bir araya geldiği oyun, ayrı zamanlarda yaşayıp aynı uykuya dalmanın hayalini kuran Pelin ve Berçem’in kaçan uykularının peşine düşmelerini konu alıyor. ‘Uyku Nereye Kaçar?’ aynı zamanda Birleşmiş Milletler’in Kalkınma Hedefi’nden iklim eylemi, barış ve adalet, sudaki yaşam, karasal yaşam ve toplumsal cinsiyet eşitliği gibi temalara değiniyor.

25 Aralık akşamı 22.30’da DasDas’ta müziğin sesi yükselecek. DasDas Mutfak’ta verdikleri konserlerle son dönemde çok konuşulan ‘Uyanıklar’ grubu ve ‘Romeo & Juliet’ oyuncularının keyifli performansı ile eğlencenin dozu giderek artacak.

DasDas yeni yıla yılbaşı panayırı ile merhaba diyor - Resim : 2

DasDas Çocuk’un bir diğer sevilen oyunu ‘Metropol İstanbul Katkılarıyla: Astro Ay’a Tırmanıyor’ 26 Aralık günü 13.00 ve 16.00’daki iki temsiliyle minikleri heyecan dolu bir serüvene davet ediyor. Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği; Bağış Angigün ve Buse Demirel’in sahneyi paylaştığı oyun, Babi’nin dostu Astro’yla gökyüzüne doğru çıktığı yolculuğu gözler önüne serecek. Sürdürülebilirlik ve temiz çevre temalarının işlendiği oyun, çocukların hayal gücünü geliştirecek öğeler içeriyor.

Aynı gün 14.30’da yine çocuklar için ‘Toyi İle Atıklardan Oyuncak Tasarlama Atölyesi’ düzenlenirken 16.00 ve 17.00’de gerçekleşecek ücretsiz ‘Çocuklara Swing Dans Atölyesi’ ile DasDas’ta minikler için swing rüzgarı esecek.

DasDas yeni yıla yılbaşı panayırı ile merhaba diyor - Resim : 3

DasDas, 2021’i muhteşem bir konserle geride bırakıyor. Çeşitli projelerde aynı sahneyi paylaşan sanatçıların oluşturduğu Open String Session’ın kült filmlerin klasikleşmiş yeni yıl müziklerini derlediği ‘Yeni Yıl Konseri’, 28 Aralık akşamı 20.30’da DasDas’ta olacak. Türkiye’nin önde gelen kadın akordeon sanatçılarından Özge Metin’in de etkileyici performansıyla dahil olacağı gecede sanatseverler 2021’e müzik dolu bir akşamla veda edecek.

Etiketler dasdas
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin