DasDas, Fazıl Say konserine ev sahipliği yaptı!

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, DasDas Sahne'de sevenleriyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
DasDas, Fazıl Say konserine ev sahipliği yaptı!

Metropol İstanbul’daki yeni yerinde sanatseverleri ağırlayan DasDas, 30 Ocak akşamı Türk Klasik Batı Müziği’nin en önemli temsilcisi Fazıl Say’ı sahnesinde konuk etti. Biletleri tükenen konser, yoğun ilgi gördü.



Kapalı gişe tiyatro oyunları kadar önemli konserlere de ev sahipliği yapan DasDas Sahne’den, 30 Ocak akşamı dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say geçti. Gerek Türkiye gerekse dünya müzik arenasında pek çok ödüle sahip olan Say’ın piyanosundan yükselen melodiler, DasDas’ta ana salonu dolduran dinleyicilerine unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.



Biletleri satışa çıktığı andan itibaren yoğun ilgi gören ve kısa sürede tükenen konserin repertuarında Say, Chopin, Beethoven ve Erik Satie gibi klasik müziğin ölümsüz isimlerinin bestelerine yer verdi. Ünlü besteci ve piyanist, kendi eserleri olan ‘İzmir Suiti’, ‘Kara Toprak’ı da müzikseverlerle paylaştı ve Paganini Jazz düzenlemesi ile konseri sonlandırdı.



Say’ın ‘İzmir Suiti’ni çaldığı sırada ve sonrasında salondan dakikalarca alkış yükseldi. Fazıl Say, konser bitiminde de uzun süre izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.



DasDas, Fazıl Say konserine ev sahipliği yaptı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin