Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti tek celsede boşandı!

Sosyal medya hesabından boşanma kararı aldıklarını duyuran Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteri ile ünlenen oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde eşi Mustafa Can Keser’e boşanma davası açmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti tek celsede boşandı!

Daha önce de eşini aldatma görüntüleriyle gündeme gelen Mustafa Can Keser'in 2017 yılında Damla Ersubaşı ve kendi kardeşi Alev Keser'i darp ettiği hatta mahkemelik olduğu öğrenilmişti. Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser şiddet iddialarını kabul etmiş ve pişman olduğunu dile getirmişti. Gelen son dakika haberine göre aldıkları boşanma kararı ardından Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti, bugün Çağlayan Adliyesi’ndeki Aile Mahkemesi’nde görülen davayla boşandı.

Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; sosyal medya hesabından boşanma kararı aldıklarını duyuran Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde eşi Mustafa Can Keser'e boşanma davası açmıştı. Daha önce de eşini aldatma görüntüleriyle gündeme gelen Keser'in 2017 yılında Damla Ersubaşı ve kendi kardeşi Alev Keser'i darp ettiği hatta mahkemelik olduğu öğrenilmişti. Keser şiddet iddialarını kabul etmiş ve pişman olduğunu dile getirmişti.

ŞİDDETE KARŞI KORUMA KARARI

Bunun ardından yeni hamle yapan Ersubaşı, eşi hakkında 2 ay süreyle koruma kararı aldırmıştı. Çiftin boşanma davası bugün Aile mahkemesinde görüldü.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Evliliklerini sonlandırma kararı alan 2 kız çocuğuna sahip olan çift, bugün Çağlayan Adliyesi'ndeki Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti tek celsede boşandı!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin